JUGOVIĆ OPTUŽUJE PONOŠA Uništavao Vojsku Srbije po nalogu NATO, a sada napada Vučića!

Bratislav Jugović član Glavnog odbora SNS optužio je bivšeg načelnika Generalštaba da je uništavao Vojsku Srbije po nalogu NATO.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

* Zdravku Ponošu smeta Vučićev uspeh

* Ponoš je Jeremićev čovek i potrčko Dragana Đilasa

* Iz izjava Zdravka Ponoša kao da se osećaju frustracije Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Frustracije zbog velikih uspeha koje postiže na međunarodnom planu predsednik Aleksandar Vučić emituju se i u javnim nastupima NATO generala Zdravka Ponoša.

Jeremićev prilepak u Savezu za još bogatijeg Đilasa Zdravko Ponoš je po nalogu NATO takozvanom reformom uništavao Vojsku Srbije u svojstvu načelnika generalštaba i pripremao vojnike da budu sluškinje ubica naše dece i rušitelja naših mostova i pruga.

U slavnoj srpskoj vojsci nikad ne bi postojao NATO Ponoš, da šef države nije bio Boris Tadić i da u stvaranju kosovske nezavisnosti nije učestvovao Vuk Jeremić.

Ono što je predsednik Srbije poklonio poglavaru Rimokatoličke crkve ima duboku simboliku (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 12.09.2019. 15:00 - 12.09.2019. 15:06 Predsednik nije mogao da otkrije detalje razgovora Aleksandar Vučić i papa Franja, Foto: Predsedništvo Srbije Poglavar Svete Stolice, papa Francisko primio je u posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a sastanak je trajao oko pola sata, javlja italijanska novinska agencija ANSA.

Srbija ne može ništa ni da očekuje od banana opozicije, osim da od Srbije hoće da stvore banana državu o kojoj odlučuju strane ambasade i Jeremićevi donatori, a o sudbini srpskog vojnika da odlučuje NATO koji je krajem devedesetih sejao zlo i smrt na teritoriji Republike Srbije. 

Vuk Jeremić i Zdravko Ponoš
Vuk Jeremić i Zdravko Ponoš, Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

Izjava Zdravka Ponoša da je "učešće u Vučićevoj šaradi isto što i igranje predstava nemačkim vojnicima do oslobođenja Beograda" je uvreda za sve učesnike NOB-a i njihove potomke.

NATO Ponoš nikad nije osudio zločinačku agresiju NATO pakta, pa se ni ovog puta neće osvrnuti na bol koji je naneo potomcima oslobodilaca Beograda.

Ovakvim ponašanjem NATO Ponoša, NATO Jeremića, Boškića 13 i ostalih prilepaka u Savezu za još bogatijeg Đilasa opozicija dodatno stimuliše neopredeljene birače i apstinente da izađu na izbore.

Postoji ozbiljan broj građana koji po svom karakteru ne prihvata da bilo ko ima ogromnu većinu kakvu ima Vučić, ali ni ovaj soj birača ne osporava samo jedan uspeh Vuka Jeremića, a to je njegova ogromna pomoć u stvaranju kosovske nezavisnost.

Iz izjava Zdravka Ponoša kao da se osećaju frustracije Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja i Vuka Jeremića zbog posete predsednika Češke Miloša Zemana predsedniku Aleksandru Vučiću i njegove ocene da Češka kao članica EU treba da povuče priznanje Kosova."

BONUS VIDEO: Predsednik Vučić obišao manastir Banjska

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi