GRADSKI ODBOR SNS ODGOVORIO DS Umesto da odgovore zašto je Đilas građane doveo na rub egzistenicije, oni plasiraju nesitine o o ministru Stefanoviću i njegovoj porodici

Stigao oštar odgovor

Srpska napredna stranka SNS Logo
Srpska napredna stranka SNS Logo, Foto: sns.org.rs

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke oglasio se povodom današnjeg saopštenja Demokratske stranke i poručila im da :" Đilasova Demokratska stranka, koja je u svojim opštinskim odborima odlučivala ko će biti sudije i tužioci, očigledno i dalje ne zna šta znače nezavisni i samostalni državni organi, koji rade isključivo u skladu sa zakonima Republike Srbije".

Svi projekti Dragana Đilasa kao "kula od karata" (FOTO)

Šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković i član Glavnog odbora SNS Damir Handanović održali su danas performans kojim su želeli da ukažu na to da su svi projekti Dragana Ðilasa "kula od karata" od kojih građani nisu imali koristi, a Đilasu su služili za lično bogaćenje.

 

"Kao što su u vreme vlasti dirigovali tužiocima i sudijama, danas bi opet da im drže lekcije kako treba da rade. Ne u skladu sa zakonom, već u skladu sa procenom Demokratske stranke. Jasno je iz, današnjeg saopštenja, da DS smatra i da će više puta ponovljena laž postati istina, zanemarujući činjenice koje ih demantuju, saopšteno je iz SNS. 

 

Gradski odbor SNS takođe je dodao i:

" Umesto da pitaju Đilasa zašto je i kako građane doveo na rub egzistencije, zadužio Beograd i sve njegove građane za 1,2 milijarde evra, a sebi obezbedio 25 miliona evra u nekretninama i 105 miliona evra dobiti, oni nastavljaju da plasiraju neistine o ministru Stefanoviću i njegovoj porodici. Istine radi, osumnjičeni radnik „Krušika“, čija je majka smenjena sa mesta direktora ove firme, pet godina je, kako se sumnja, nezakonito prikupljao i iznosio iz fabrike dokumenta koja su nosila oznaku poverljivo, strogo poverljivo i vojna tajna, navedeno je u saopštenju SNS.

"NE SEKIRAJTE SE, OBRADOVAĆETE MU SE VIŠE NEGO MENI" Vučić odgovorio na pitanje Alo.rs ko će ga naslediti na čelu stranke! (FOTO)

UDARNA VEST! VUČIĆ ZA ALO.RS! Odlazim sa čela stranke!

PREMIJERKA SRBIJE VEĆ STAVILA SVOJ POTPIS! Obelodanjena fotografija Ane Brnabić sa lica mesta kao dokaz!


BONUS VIDEO: Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu

 

Povezane vesti

 • Korisnik: milica
  15/10/2019 - 07:20
  Đilas se dovoljno obogatio,ali njemu nikada dosta.
 • Korisnik: Marija
  15/10/2019 - 02:10
  Zuta opozicija svaki dan plasira nove lazi kako bi se reklamirala, makar po zlu!
 • Korisnik: Cedica
  14/10/2019 - 21:46
  Djilas i njegove pristalice su radili sve mimo zakona i vreme je da za to odgovaraju.
 • Korisnik: Kaca
  14/10/2019 - 21:44
  Opozicija na sve nacine pokusava da dodje do fotelje ali to im nece poci za rukom!
 • Korisnik: wa
  14/10/2019 - 21:34
  narod odlicno zna ko je DJilas!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi