Vladimir Đukanović
Printscreen/Youtube
Vladimir Đukanović

Printscreen/Youtube

Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen/Youtube

Izvesni Radivoje Gojković, koji je preko društvene mreže Tviter pretio narodnom poslaniku Vladimiru Đukanoviću uhapšen je danas, saznaje Alo.

"Odveo bi ga u planinu, pa komad po komad..."

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 15.11.2019. 17:52 - 15.11.2019. 18:06 Užas! Radivoje Gojković Raka, Foto: printskrin/Twitter Članu Predsedništva SNS-a i poslaniku Vladimiru Đukanoviću juče su od političkog neistomišljenika, izvesnog Radivoja Gojkovića, stigle jezive pretnje na društvenoj mreži Tviter. EKSKLUZIVNO! Predsednik Srbije našem novinaru otkrio ono što su svi prećutali!

- Šta biste vi sa njim, verovatno biste ga ubili? A ne, odveo bih ga u planinu, pa komad po komad… - napisao je pre hapšenja Gojković uz Đukanovićevu fotografiju, .

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje posle čega će biti izveden pred dežurnog istražnog tužioca.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslanik je stravične pretnje odmah prijavio nadležnim organima, a policija je vrlo brzo utvrdila da se radi o veoma opasnom čoveku, koji je robijao zbog ubistava i koji je osuđivan i za brojna druga krivična dela!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, protiv Gojkovića je, kako saznajemo, podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je 8. 7. 1991. godine i 24. 7. 1992. godine izvršio dva odvojena krivična dela - ubistva. Gojkovića 1995. godine Okružni sud u Šapcu osudio na kaznu zatvora od 12 godina, pri čemu je delo kvalifikovano kao razbojništvo sa smrtnom posledicom.

BONUS VIDEO: Najdramatičniji kadrovi. Evo šta se juče dešavalo u Jerkoviću.