Vuk Jeremić
Alo!/ Rajko Ristić
Muhamed Čengić preti

Facebook Printscreen

Muhamed Čengić preti, Foto: Facebook Printscreen

Pristalica Vuka Jeremića, radikalni islamista Muhamed Čengić, koji je slavljenički najavio da ce Jeremić postati vlast u Srbiji 2020. godine i koji se hvali poznanstvom sa Jeremićem, danas je učnio nešto izuzetno opasno!

Pročitajte još:

Jeremićev pristalica radikalni islamista Muhamed Čengić uputio je otvorene pretnje funkcioneru SNS Vladimiru Đukanoviću, pritom ga vređajući po instrukciji koju je dobio od svog prijatelja Vuka Jeremića, nazivajući ga Đuka Bizon, kako Jeremić i njegove pristalice već duže vreme vređaju gospodina Đukanovića!

Jeremićev pristalica radikalni islamista Muhamed Čengić najavio je da uskoro dolazi u Beograd sa svojom braćom, verovatno imajuci u vidu Islamsku braću i poručio Vladimiru Đukanovicu da se pripremi. Poznato je šta ovakve poruke znače i jasno je da je ovo otvoreni poziv na linč jednog Srbina, roditelja, čoveka koji se i u parlamentu i van njega uvek borio za interese Srbije, srpskog naroda...

Preporučujemo još:

Da li ovo poznanstvo ima veze i sa Jeremićevim stotinama hiljada evra koje je dobijao od ambasade Katara u Nemačkoj tek će se saznati.