RAZOTKRIVEN UDAR NA SRBIJU "Protestovao sam dok nisam video Mlađu Đorđevića, strane službe i fašiste!"

Narodni poslanik i član Glavnog odbora Demokratske stranke, Radoslav Milojičić Kena, istakao je da su protesti propali, jasnim rečima "operacija uspela, pacijent umro".

Dragan Đilas, Mlađa Đorđević, protesti
Dragan Đilas, Mlađa Đorđević, protesti, Foto: Alo

- Protestovao sam jedno veče dok nisam video da Mlađa Đorđević, službe, razni desničari i fašisti žele da iskoriste sve nas koji smo došli da iskažemo nezadovoljstvo. Ovo je izuzetno kompleksna situacija po državu, a ja nikada neću biti opozicija svojoj državi. Mislim da su pojedine bezbednosne službe zakazale i da je policija u mnogo navrata prekoračila svoja ovlašćenja, ali je i u mnogo navrata reagovala reagovala po pravilima službe. Ovi protesti su i dokaz da narod ne želi lidere SZS kao svoje predvodnike, a bez političke artikulacije, protesti gube smisao - izjavio je Milojičić.

Zoran Lutovac ga je izopštio iz stranke, ali i četvoricu kolega - Slobodana Milosavljevića, Gorana Jaića, Balšu Božovića i Branislava Lečića.

Radoslav Milojičić Kena
Radoslav Milojičić Kena, Foto: Alo / Nenad Pavlović

- Čovek je suvi genije, raspustio je Forum penzionera, Omladinu, gradske odbore u Beogradu, Statuarnu komisiju, Sekretarijat, zaposlene i 75 odbora u Srbiji. Da ima srama, pitao bi se zašto je od 20 zaposlenih svih 20 protiv njega, ali pošto nema, onda ništa - objašnjava Milojičić, smatrajući da je Lutovac sve radio po nalogu Dragana Đilasa.

Upravo o toj temi, rad za Đilasa, objasnio je sledećim rečima:

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Tanjug

- Mi ne vređamno i ne lažemo. Ako pogledate šta se dešava u Narodnoj stranci, ako pogledate da je na Đilasovoj listi za grad Beograd bilo onih koji su i dalje članovi Glavnog odbora DS, ako vam iz Toplice svakodnevno javljaju da ih je zvao neko iz Đilasove stranke, ako mnoge odluke prvo donese Savez za Srbiju, a DS i ne diskutuje o njima, ako vam mnogi ljudi prelaze kod Đilasa u stranku, čak i iz Predsedništva DS, a vi kao njegov koalicioni partner ne kažete "čekaj, druže, zašto vrbuješ moje članove, ne možemo da budemo partneri", nego ćutiš, to je onda jasan pokazatelj, zar ne? - upitao je Milojičić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi