OVO JE AMERIČKA CRNA LISTA ŠIPTARSKIH KOLJAČA SRBA! Ubijali su našu braću i sestre na Košarama i Klečkoj, a sada su u vladi Ramuša Haradinaja! (VIDEO)

Američka ambasada je u poslednjih sedam dana dva puta "skrenula pažnju" liderima tzv. Kosova da treba da zaustave zapošljavanje ratnih zločinaca u svojoj Vladi. Iz Ambasade SAD takođe su naglasili da to sprečava napredak Kosova u izgradnji internacionalizma koji će ga, kako se navodi, "učiniti poželjnim partnerom za druge zemlje i ojačati poziciju protivnika koji tvrde da Kosovo nije posvećeno vladavini prava".

OVK Oslobodilačka vojska Kosova
OVK Oslobodilačka vojska Kosova, Foto: Wikipedia

 

- Kakvu poruku šalje Kosovo svetu kada imenuje osuđenog ratnog zločinca za svog ambasadora? Da li je ovo dokaz poštovanja vladavine prava? Mi se svakako snažno zalažemo protiv takvog poteza - poručili su Amerikanci.

JOVANU SU ŠIPTARI IZVADILI SRCE U ŽUTOJ KUĆI I PRODALI JOHANU! Bogati Nemac je tada počeo da sanja kako ga vode vezanog, čuo je zvuk zvona pravoslavne crkve i video je dečaka! Sve je stalo kada je otišao na KOSOVO!

OVO JE NJIHOVA CRNA LISTA

Naser Šalja

Naser je postavljen na mesto predsednika sekretarijata Kosovske agencije za upoređivanje i verifikaciju imovine. Naser je bio u grupi koja je izvršila masakr u Klečkoj.

Sulejman Seljimi

Ovaj krvolok poznat je po nadimku Sultan. Bio je komandant "Dreničke grupe", a "proslavio" se time što je mučio Srbe najstrašnije.

Dardan Gaši 

Gaši je poznat kao Sultanova desna ruka. Učestvovao u brutalnim mučenjima i ubistvima Srba u logoru OVK u Likovcu.

Dardan Gaši
Dardan Gaši, Foto: printskrin

Rustem Beriša

Beriša je u Višem sudu u Nišu osuđen zbog ubistava srpskih vojnika na Košarama. 

Rustem Beriša
Rustem Beriša, Foto: prinskrin

Fatmir Ljimaj 

Ljimaj je osvedočeni zločinac OVK. Poznat je po masovnom ubistvu Srba 1998. godine u selu Klečka kod Suve Reke. Leševe su bacali u kreč.

Na spisku je i Vajdrin Luka koji je poznat kao Haradinajev borac koji obavlja prljave poslove za njega.

 

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi