PREDSEDNIK SE OBRATIO U DNEVNIKU U 8! U ponedeljak se sprema veliko hapšenje, Kosovska Mitrovica će ostati nezaštićena!

Vučić je u dnevniku govorio o situaciji na Kosovu, prvenstveno o rezoluciju o "Genocidu Srbije na Kosovu".

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Screenshoot RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje jutros u 8 časova, u dnevniku na Radio Televiziji Srbije.

TI SI PRIVEZAK ŠOVINISTIČKE I KLEROFAŠISTIČKE ORGANIZACIJE! Lečić i Krle zaratili, sve pucalo u studiju - Ne prekidaj me, hoćeš da ti okrenem leđa?!

Vučić je u dnevniku govorio o situaciji na Kosovu, prvenstveno o rezoluciju o "Genocidu Srbije na Kosovu", koju su takozvani poslanici Skupštine Kosova sinoć usvojili.

CEO SVET PRIČA O OVOJ FOTOGRAFIJI SA PORNO SAJTA! Albanci tvrde da na njoj trojica Srba siluju devojku, pogledajte ko su oni! (FOTO)

Na početku je predsednik, komentarišući izjavu Kadrija Veseljija o "genocidu Srbije na Kosovu",, rekao da mu se čini da pojedini narodi na Balkanu ne mogu da nađu sebi put u budućnost i prema srpskom narodu i da ne mogu da se okrenu ni radu ni poslu ni trgovini, ni ekonomiji.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Screenshoot RTS

- Problem je što Evropa i svet nisu reagovali kada su uvodili takse, odbili da formiraju ZSO, optuživali Srbe za sve moguće zločine, formirali Vojsku Kosova. Mene brine da taj začarani krug još nije zatvoren i da će od ponedeljka, prema našim informacijalma, uhapsiti 26 policajaca sa Severa Kosova i još 15 lica pod izgovorom da su učestvovali u korupciji. Sve se to radi kako bi Kosovska Mitrovica ostala nezaštićena - rekao je Vučić.

OVO JE AMERIČKA CRNA LISTA ŠIPTARSKIH KOLJAČA SRBA! Ubijali su našu braću i sestre na Košarama i Klečkoj, a sada su u vladi Ramuša Haradinaja! (VIDEO)

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Screenshoot RTS

Zatim bi, kako kaže, sledio završni čin pokušaja potpunog ovladavanja prostorom gde žive Srbi na KiM. "Onda bi rekli – doveli smo vas pred svršeni čin kao Hrvati pre 'Oluje'", kaže Vučić i ističe da je Srbija o tome obavestila međunarodne institucije.

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Veca
  17/05/2019 - 14:26
  Siptari uvek sve ostvaruju na prljavo ali valjda ce i tome doci jednom kraj. Predsedniku svaka cast na zalaganju za resavanje problema i ocuvanju KiM-a.
 • Korisnik: ad
  17/05/2019 - 10:23
  Srbe nece uplasiti uveren sam
 • Korisnik: loko
  17/05/2019 - 10:22
  Srbe nece uplasiti uveren sam
 • Korisnik: Miljenko
  17/05/2019 - 09:49
  Srbija ce uvek stititi svoj narod na KiM.
 • Korisnik: Sale
  17/05/2019 - 09:36
  To su samo njivove želje puste.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi