Budućnost Srbije
alo.rs
Budućnost Srbije u Beogradu

Alo!

Budućnost Srbije u Beogradu, Foto: Alo!

Veliki odziv na mitingu vide kao dokaz snage države i izbora pravog puta.

PROČITAJ JOŠ:

Tako se Dragan Petrović, iz Smederevske Palanke, našalio da "nije bilo mnogo ljudi" - "samo više od 100.000".

"Videla se snaga Srbije, samo tako mozemo u Evropu, drugacije nikako", kaže Petrović.

Milan Mijandžić iz mesta Sutjeske, u opštini Sečanj, kaže da su iz tog mesta došli da daju podršku predsedniku, i da se on "osećao fenomenalno".

On je dodao da bi "trebalo podržati Vučića, a ne ove druge", i objasnio da misli na opoziciju, ali da ne bi da "bude bezobrazan, kao što su oni".

Narodna skupština, Budućnost Srbije

Tanjug/ Dragan Kujundžić

Narodna skupština, Budućnost Srbije, Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

Njegova sugrađanka Ljubica Radosavac kaže da je srećna što je danas prisustvovala skupu, i što je bilo ljudi "čak iz Makedonije, Kosmeta i svih strana".

Ljljana Ðurić iz Zubinog Potoka kaže da je zahvalna predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što se bori za Srbe u južnoj pokrajini.

"Niko do predsednika Vučića nije spominjao Košare, a on ih sada spominje", rekla je Ðurić, koja je i sama izgubila članove porodice tokom ratnih sukoba na Kosovu i Metohiji.

PREPORUČUJEMO:

Luka Puškar iz Beograda, Mađar poreklom, istakao je da je važno to što je posle uvreda Sergeja Trifunovića na račun mađarskog naroda, na večerašnji skup, u ime mađarskog premijera Viktora Orbana, došao Peter Sijarto da podrži Vučića.

"Vučić je dobar za Srbiju i narod. Njegov program nas vodi ka EU, ali i da ne odustajemo od Kosova i Metohije", rekao je Puškar i dodao da nikada nije video brojniji skup u glavnom gradu Srbije, a stanuje u blizini Skupštine.

Milica Grubiša, majka šestoro dece iz okoline Šida, zadovoljna je i srećna što je i "njena Vojvodina dala sve od sebe da dođe i podrži svog predsednika, koji je, ističe, pošten i tolerantan, i zato ga narod voli.

Vojislav, koji je izbegao iz Sarajeva u Novi Sad kada je potpisan Dejtonski sporazum, a koji je, kaže, učestvovao i u ratu, rekao je da je Vučić Srbiji i srpskom narodu otvorio vrata za budućnost, a da prethodna vlast ništa nije uradila.

"Vučić je najpošteniji političar do sada. Srbija je uz Vučića. Vodi balansiranu politiku i istok i zapad. Samo napred, neka živi Srbija, Republika Srpska, glasaću i na sledećim izborima za njega", kazao je Vojislav.