Troši i uživa po Americi, a narodu poslao novogodišnju razglednicu

Alo.rs | vesti 2019-11-15 18:20:27 2019-11-15 18:20:27

Baš ga uživa!

Alo!/Masanori Jošida

Svima je poznato kako čelnici opozicije više vremena provode u inostranstvu nego u Srbiji, odakle redovno obaveštavaju javnost kako troše naširoko.

Jeremić često boravi u Americi, odakle redovno objavljuje fotografije skupih ručkova, vožnji ulicama Njujorka, druženja sa američkim saradnicima, a sada je objavio fotografiju iz Čikaga, koja liči na novogodišnje razglednice. 

Ovo nije ništa neobično, pokazivanje bahatog trošenja novca je postala praksa lidera Narodne stranke, a sebe je nedavno poistovetio i sa "Vukom sa Volstrita", čuvenim prevarantom koji je varao po berzama. 

Isti stil života prisutan je i kod Dragana Đilasa koji u pauzama od držanja konferencija SzS, stigne da skokne do evropskih metropola, što pokazuje i činjenica da ga je nedavno upravo ekipa Alo uslikala na beogradskom aerodromu na letu za London. 

Pročitajte još:

Đilas je otišao do Engleske kako bi, kao vatreni navijač, ispratio utakmicu Crvena Zvezda-Totenhem, a kako su preneli mediji tamo je sedeo u VIP loži, gde samo karta košta par stotina funti. 

Bonus video: 

 

 

Expand player
Pogledajte više