Sergej Trifunović
Youtube Printscreen
Sergej Trifunović

Youtube Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Youtube Printscreen

Sergej Trifunović, lider PSG, gostovao je na televiziji N1 u emisiji kod Minje Miletić. Pored niza problematičnih izjava i neznanja koje je pokazao, odbijajući da odgovori na brojna pitanja, pomenuo je i lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Na pitanje voditeljke o tome kako bi glasači mogli da reaguju na njegovu fotografiju s Petrom Panićem zvanim Pana, i kako je uopšte došlo do toga da ta fotografija nastane, Trifunović je najpre pokušao da "izvrda" odgovor na pitanje.

Sergej Trifunović

Youtube Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Youtube Printscreen

Međutim, kad mu to nije pošlo za rukom, pokušavao je da rekonstruiše događanja od 8. i 9. oktobra 2000. godine i između ostalog, izneo je tvrdnju kako su u datom trenutku našli Čanka "kome je Šešelj spasio život", tako što ga je "skinuo s Konvoja".

Ovim povodom oglasio se lider Srpske radikalne stranke kako bi prokomentarisao tvrdnje Sergeja Trifunovića, tvrdeći da ne zna o čemu ovaj priča.

Vuk Jeremić i Milan Roćen

printscreen

Ova situacija mu je bila potpuna nepoznanica.

- Odakle sam ga skinuo? - upitao je Vojislav Šešelj.

Ministar Antić u Kini, Aleksandar Antić

Tanjug

Nakon što je čuo pitanje, rekao je kako je mogao samo "s k**** da ga skine", te kako apsolutno nema pojma o čemu se priča.

Podsetimo, Nenad Čanak rođen je u Pančevu 2. novembra 1959. godine. Njegov otac Milan bio je gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva SAP Vojvodina, a rođen je u mestu Konak, opština Senjač, u Srednjebanatskom okrugu. Majka Bosiljka bila je profesor na Univerzitetu u Novom Sadu.

Goran Vesić

Alo!