Trifunović brutalno izvređao novinarku, pa nastavio javno da je psuje, ovaj čovek je otišao PREDALEKO!

Alo!; | vesti 2019-01-21 18:53:19 2019-01-21 18:53:19

Novi ispad jurišnika opozicije!

Alo!/ Rajko Ristić

Glumac Sergej Trifunović ponovo je udario na slabije od sebe. Ovog puta žrtva je bila novinarka "Srpskog Telegrafa" koju je nazvano ku*vom.

PROČITAJ JOŠ:

Naime, novinarka je Trifunovića pozvala kako bi izneo svoje mišljenje povodom teksta, na šta je on odmah počeo da je vređa.

Nakon što ju je izvređao putem privatnih poruka, celu prepisku je objavio i na svom Tviter profilu i pri tome otkrio njen broj mobilnog telefona. Novinarka je zatim tražila da skloni njen broj, na šta je on bahato odgovorio da "joj ne smeta što je zove ku*va".

PREPORUČUJEMO:

- Ovako... ako pišem o vama, složićete se, da nije u redu, niti profesionalno, da vas ne pozovem da, ukoliko želite, kažete šta imate. Ukoliko vas pak toliko iritira da vam postavim pitanje, na koje ne morate da odgovorite, možemo se sada dogovoriti da vas više uopšte ne zovem ni jednim povodom, a da svaki put komentarišete. Lakše i vama i meni, te ako se slažete, ubuduće ćemo tako - napisala je novinarka Trifunoviću.

Trifunović joj je bahato ofgovorio rečima "pišite svoja go*na" i "brišem odmah broj", ali se nije tu zaustavio već je nastavio sa uvredama.

- Za početak složićeme se, nije uopšte profesionalno da pišete go*na, no svako zarađuje kako ume. Kurvanje u svim svojim oblicima je jedan od legitimnih poslova - napisao je Trifunović.

Zatim je svoj bes nastavio da iskaljuje na Tviteru, gde je obavio poruku nakon što je obrisao njen broj telefona.

- I obrisah tvit sa njenim brojem. Jer to je jedino tražila. To što je smatram kurvom, nije je bog zna kako uznemirilo. Više je da svet ne zna. Jer mi smo ipak malograđanska sredina, zar ne - napisao je.

Inače, Sergej Trifunović nedavno je prihvatio kandidaturu za lidera Pokreta slobodnih građana.

 

Expand player
Pogledajte više