NASTRANI USTAŠA Tompson uhvaćen kako cepa ovčicu!

Tompson postao ustaša zbog ovaca!

Marko Perković Tompson
Poznat kao veliki ljubitelj životinja Marko Perković Tompson, Foto: TANJUG

Naime, kako za „Alo!” otkriva jedan od nekadašnjih žitelja Dalmacije, koji trenutno živi na severu Bačke jer je zbog „pogrešne nacionalnosti” tokom devedesetih bio proteran iz Hrvatske, Marko Perković Tompson se pre pevačke karijere proslavio bizarnim incidentom u mladosti, kada je između ostalog čuvao ovce i krave, pa je u jednom trenutku uhvaćen kako seksualno opšti s životinjom.

Bavio se i konobarisanjem

Nakon pomenutog incidenta, kada je sa ovcom uhvaćen spuštenih pantalona, mladi Perković je ubrzo promenio sferu interesovanja, pa je tako počeo da se bavi i konobarskim poslom, pa je postao i ugostitelj, a ubrzo se proslavio i pevanjem ustaških pesama. Njegov poslednji nastup u Slunju otpočeo je pesmom „Bojna Čavoglave” uz uzvik „Za dom spremni”, zbog čega je, recimo, prošle godine u Kninu prekršajno kažnjen.

Kako navodi Stevan B. (prezime poznato redakciji), malog Tompsona tada je u akciji na poljani uhvatio jedan od komšija iz susednog srpskog sela.

- Pukla je bruka ne samo u njegovom selu Čavoglave nego i u celom kraju od Siverića do Vrlike i Sinja... O tome se pričalo danima širom Dalmacije... Za*ebavali su ga mulci u Drnišu dok je prolazio cestom, dobacujući mu „beeee”... Ako se dobro sećam, to je bilo krajem sedamdesetih godina, neposredno pre nego što je Tito umro. Svi su pričali o tome, moram da priznam da mi je bilo žao dečkića, jer ko bi mogao da zna u šta će odrasti. Mada, ako je opštio sa ovcom, onda i ne čudi kako može da peva o svim tim gadostima. Opet, verovatno i Srbe toliko mrzi jer je ga je na delu upravo zatekao komšija Srbin iz sela Baljci, koji je posle i proširio priču - navodi Stevan za „Alo!” .

Prema rečima psihijatra Jovana Marića, koji se specijalizovao i za ovakve slučajeve, očigledno je da je Tompson zbog bruke iz detinjstva dao sve od sebe kako bi postao poznat u pokušaju da tu scenu izbriše iz svoje prošlosti.

- Kao prvo, takvi pacijenti se teško leče, jer se oni i ne javljaju na terapiju. Najčešće se javlja kod seoske dece koja si nesigurna i usamljena, a često i obrukana pred drugima, sa određenim kompleksima, pa otuda i stvaralaštvo može da bude kompenzacija mladalačkih frustracija sa idejom „postaću ja neko važan i značajan i nećete više da me ponižavate” - kaže Marić za „Alo!” i dodaje:

 - Takve osobe su često nesigurne u komunikaciji s devojkama i onda seksualno opšte sa dostupnim životinjama, sa kojima se ne mogu obrukati.

Ovca
Beeeeee...., Foto: Profimedia

Na pitanje da li je tokom karijere imao i pacijente koji su seksualno opštili sa kravama, uvaženi psihijatar kaže:

- Imao sam tog pacijenta koji je to radio sa kravom tako što bi se popeo na stoličicu. Kako mi je tada rekao, krava je uživala jer čim bi joj se približio, odmah bi se ulibila. Kada sam ga upitao šta mu to znači da se krava ulibi, naveo je da bi „životinja okrenula glavu prema njemu i onda bi video u očima da joj je lepo”. Interesantno, jedini razlog zašto je došao kod mene jeste kako bi me pitao da li iz takvog odnosa može da se rodi monstrum. Priznao mi je da mu je najlepše da to radi sa kozom, ali i da su one retke, pa bi morao i do pet kilometara da prelazi kako bi našao neku - završava Marić.

 • Korisnik: Hrvat
  11/08/2017 - 10:14
  Ne znate vi nista o Thompsonu ne znate kako mu se pise nadimak ne znate ama bas nista. I ne razumijem zasto su ovci oci sakrili?
 • Korisnik: peka4
  10/08/2017 - 13:03
  tek sad mi je jasno zašto je nastala pesma o čavoglavama,kako već. nego, on radio i kao konobar, hm.. jel ima neku pesmu o flašama?
 • Korisnik: baradja
  10/08/2017 - 11:34
  Nesumnjivo idol zaostale nacije,sad vidimo i neskriveni talenat za poljoprivredu-ovčarstvo,pa eto im rešenja za novog ministra,ovaj je pravi luzer štetočina...
 • Korisnik: Milos
  09/08/2017 - 19:57
  Ako se ne lecis od sodomije ispadnes tomson... to je hteo reci psihijatar.
 • Korisnik: Genije
  09/08/2017 - 13:09
  Zabraniti izvoz ovaca u Hrvatsku
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi