O DVERIMA Tomislav Janković: "Još jedna laž, servirana od strane čelnika stranke koja ne može dobaciti izborni cenzus"

Tomislav Janković, poslanik SNS-a, oglasio se povodom neistina koje potpredsednik Dveri Ivan Kostić servira na račun rada predsednika Srbije.

Tomislav Janković
Tomislav Janković, Foto: YT/ Sremska Mitrovica Ozon Media

Njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti.

"Potpredsednik Dveri Ivan Kostić, eksponenat Boška Obradovića, osvedočenog lažova i nasilnika, uporno servira neistine na račun rada predsednika Vučića.

Još jedna laž, servirana od strane čelnika stranke koja ne može dobaciti izborni cenzus, dokaz je njihove nemoći da pridobiju poverenje građana. I ovoga puta je ljotićevski pristup u sagledavanju rešavanja problema našeg naroda doživeo debakl.

Dobro znaju građani Srbije, a posebno naš narod na KiM, koliko i kakve napore predsednik Vučić ulaže kako bi se normalizovali odnosi Srba i Albanaca i ponovo uspostavio dijalog kao jedino sredstvo za obezbeđenje pravičnog rešavanje problema.

Uveren sam da naš narod neće nasesti na ovu provokaciju bliskog saradnika fašiste Obradovića, koji se pod plaštom zalaganja za promociji porodičnih vrednosti, bez imalo stida i srama usuđuje da napada porodicu predsednika Srbije i njega lično."

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ceca
  05/03/2021 - 10:37
  Stranka koju u Srbiji malo ko podrzava i meni nije vazno sta ini pricaju,najiskrenije
 • Korisnik: Viktorija
  05/03/2021 - 10:03
  To je vec poznato cime se opozicija bavi!
 • Korisnik: Draginja
  05/03/2021 - 09:59
  Naravno da su sve to neistine i gluposti.
 • Korisnik: Taki
  05/03/2021 - 09:58
  Verujem da svi dobro znamo da je opozicija izdala KiM. Svi njihovi napadi, nek im se vrate. Sve koji su pretili predsedniku treba kazniti, bez izuzetaka.
 • Korisnik: Ivana
  05/03/2021 - 09:47
  Ma oni pozivaju na nasilje, proteste, agresiju, psuju, lažu, viču. Sita je Srbija agresivaca a sa našim predsednikom Aleksandrom napokon imamo mir, prosperitet i sigurnost!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi