Tomislav Janković: "Još jedna laž, servirana od strane čelnika stranke koja ne može dobaciti izborni cenzus"

Alo.rs | vesti 2021-03-04 19:50:06 2021-03-04 19:50:06

Tomislav Janković, poslanik SNS-a, oglasio se povodom neistina koje potpredsednik Dveri Ivan Kostić servira na račun rada predsednika Srbije.

YT/ Sremska Mitrovica Ozon Media

Njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti.

"Potpredsednik Dveri Ivan Kostić, eksponenat Boška Obradovića, osvedočenog lažova i nasilnika, uporno servira neistine na račun rada predsednika Vučića.

Još jedna laž, servirana od strane čelnika stranke koja ne može dobaciti izborni cenzus, dokaz je njihove nemoći da pridobiju poverenje građana. I ovoga puta je ljotićevski pristup u sagledavanju rešavanja problema našeg naroda doživeo debakl.

Dobro znaju građani Srbije, a posebno naš narod na KiM, koliko i kakve napore predsednik Vučić ulaže kako bi se normalizovali odnosi Srba i Albanaca i ponovo uspostavio dijalog kao jedino sredstvo za obezbeđenje pravičnog rešavanje problema.

Uveren sam da naš narod neće nasesti na ovu provokaciju bliskog saradnika fašiste Obradovića, koji se pod plaštom zalaganja za promociji porodičnih vrednosti, bez imalo stida i srama usuđuje da napada porodicu predsednika Srbije i njega lično."

Pročitajte još:

 

Expand player
Pogledajte više