Toma se i dalje predstavlja kao predsednik Srbije

Jelena Đondović | vesti 2017-06-09 15:56:17 2017-06-09 15:56:17

Toma ne može da dobije telefonsku vezu sa Tviterom, pa je na toj društvenoj mreži i dalje predsednik Srbije!

M. Đoković

Iako je pre deset dana Srbija dobila novog šefa države - Aleksandra Vučića, na društvenoj mreži Tviter naš predsednik nije samo Vučić, već je i Tomislav Nikolić.

Naime, na zvaničnim Tviter nalozima i kod Nikolića i kod Vučića stoji da su predsednici Republike Srbije. I dok mnogi za Tomu imaju razumevanje jer znaju da mu poznavanje društvenih mreža ne ide baš najbolje, ima i onih koji osuđuju to što za deset dana nije stigao ili nije uspeo da promeni osnovne informacije o sebi na Tviteru.

Neki od komentara na ovoj društvenoj mreži su i ti da je Tomislav Nikolić u svojoj glavi još predsednik.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić jedan je od komentatora iz prve grupe, a za „Alo!” kaže:

- Promeniće to Nikolić, čim dobije telefonsku vezu sa Tviterom - kaže on, aludirajući na čuvenu izjavu predsednika Nikolića, koja će se dugo prepričavati.

Podsetimo, Nikolić je pre dve godine, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, rekao da bi i on rado komentarisao na društvenim mrežama, ali ne može da dobije telefonski kontakt.

- Znate, društvene mreže služe za kritiku. Ja još nisam video društvene mreže, izuzev organizovanih, koje bi hvalile. Čak i ove koje kritikuju su organizovane. Pošto ponekad sedim sa prijateljima i kažem: „Hajde da damo negde neki komentar“, i uopšte ne možemo da dobijemo telefonski kontakt kad se kaže šta želiš da kažeš - izjavio je bivši predsednik Srbije.

Expand player
Pogledajte više