Aleksandar Vučić
printscreen/youtube/Alo.rs

 

Aleksandar Vučić

printscreen/youtube/Alo.rs

Aleksandar Vučić, Foto: printscreen/youtube/Alo.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji i rekonstrukciji Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije.

Nakon toga predsednik je davao izjave za medije i, između ostalog, komentarisao film "Vladalac".

- Pitam se čime sam zaslužio film od četiri sata. U tom filmu nije rečeno kolike su plate bile nekad kolike danas, kolike su bile penzije, a kolike su danas, nisu pominjani nikakvi kilometri autoputa. To je kampanja koju organizuju i plaćaju ujedinjeni tajkuni Srbije koji bi da se vrate na vlast i nastave da pljačkaju ovu zemlju: Đilas, Šolak i Mišković. Zamislite kako bi tek izgledalo da mi napravimo dokumentarni film o njima. To bi bili štrajkovi ispred zgrade Ujednijenih nacija - rekao je Vučić i dodao da ga ništa od toga zapravo ne zanima i da mogu da govore šta hoće.

- Ništa mi nikada nisu našli i ne mogu, ni jedan jedini dinar. Moj odgovor njima biće nove klinike, veće plate, veće penzije - istakao je predsednik.

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Postavlja se pitanje da li Srbija može da nastavi putem ga boljim životnim standardima sa onima koji veruju u našu zemlju ili ćemo potonuti u nepredvidivost sa onima koji imaju negativan način razmišljanja o svemu.

Ovaj film dokazuje da je opozicija slepa za napredak i subjektivno ne ceni napredak koji je ova zemlja prošla. Ovaj film je samo poslednji dokaz manipulacije i laži jer ne žele da priznaju da je Srbija živela mnogo gore kada su oni vladali njom. Ovo je samo prikrivanje činjenice da je stanje u zemlji danas mnogo bolje nego pre 10 godina i da oni koji stoje iza ovakve propagande ne zaslužuju novu šansu.