To je pu*enje 21. veka, perverzija, bitna je samo zadnjica! (VIDEO)

Alo.rs | vesti 2019-01-21 12:47:05 2019-01-21 12:47:05

Jelena Maćić, saradnica Vuka Jeremića i učesnica protesta, iznela je najnovije dileme oko kojih se raspravlja u Narodnoj stranci

Printscreen

Šminkerka Jelena Maćić, je poznata po ekstremističkim stavovima i pretnjama ubistvima i prozivanjem "vešanjem po banderama", a takođe se i hvalila fotografijama sa Vukom Jeremićem, liderom Narodne stranke.

Jelena Maćić, saradnica Vuka Jeremića i učesnica protesta, iznela je najnovije dileme oko kojih se raspravlja u Narodnoj stranci.

Pročitajte još:

Kako se Jelena Maćić obraća srpskom narodu i kakvu ponudu ima za njih možete pogledati ovde:

Jelena Maćić u emisiji naglašava sledeće:

"Niko više ne potencira grudi, samo zadnjice. Ja tu vidim neke homoseksuale tendencije, apsolutno. Analni seks je zapravo pu*enje 21. veka! Analni seks je zamenio oralni seks"

Naime, Vuk Jeremić i ona imaju dilemu da li narodu ponuditi oralni, ili analni seks. Maćićka je čvrsto pri stavu da je analni seks perverzija, a ostaje dilema koje rešenje će odabrati Vuk Jeremić.

Preporučujemo još:

Kao što je već poznato javnosti lideri Saveza sa Srbiju - Ðilas, Jeremić, Obradović i "novopečeni političar" Trifunović, raspiruju i pomovišu nasilje u javnom životu, a sada i ostali članovi protesta daju sebi za pravo da pljuju po srpskom narodu.

 

Expand player
Pogledajte više