Sergej Trifunović
Alo!/ Rajko Ristić
Sergej Trifunović

Alo!/ Rajko Ristić

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Članica Gradskog veća Grada Beograda Tanja Popović izjavila je danas da je nasilje nad ženama, koje promovišu pojedini lideri Ðilasovog saveza, potpuno neprihvatljivo i treba da bude osuđeno od čitavog društva.

Pročitajte još:

 

“Sve je počelo kada je predsednik Ðilasovog saveza Željko Veselinović pozvao na silovanje premijerke Srbije Ane Brnabić, da je potom Sergej Trifunović primitivno vređao predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković i direktorku Studija B Ivanu Vučićević da bi se na meti hajke našla novinarka Barbara Životić”, navela je Popović u saopštenju.

Ona je podsetila da isti ljudi prete “Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici vešanjem”.

“Svako ko se usudi da misli drugačije od Ðilasa, Jeremića, Obradovića i Trifunovića dobija uvrede, pretnje i izložen je linču ili dobije batine kao novinarke Gordana Uzelac i Maja Dragović koje Obradovićevi fašisti tukli”, ocenila je Popović.

Pročitajte i ovo:

 

Prema njenim rečima, to što ovi opozicioni lideri rade nije incident već obrazac njihovog ponašanja.

"Ovako ponašanje ne sme da bude prihvaćeno u srpskom društvu i zato je poslednji trenutak da svi pokažu da preziru nasilnike poput Ðilasa, Jeremića, Obradovića i Trifunovića. Između ostalog i zato jer njihove uvrede i diskriminacija žena dovode do porasta nasilja u društvu", saopštila je Popović.