Tajkun Đilas parkira gde mu se prohte!

Ekipa Alo! | vesti 2018-02-14 13:06:06 2018-02-14 13:06:06

Bahato!

Alo!

Kandidat za gradonačelnika liste „Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!” parkira gde mu se prohte i ne mari puno ni za saobraćajne propise, ni za saobraćajne znakove.

Naime, paparaco dnevnog lista „Alo!” uslikao je Đilasa pre nekoliko dana kada je sa svojom mlađanom devojkom košarkašicom Anom Dabović skoknuo na sladoled, a luksuzni džip parkirao je na mestu gde je to najstrože zabranjeno.

Đilas svoju bahatost ne može da prikrije ni u toku predizborne kampanje! Iako se nameračio da postane prvi čovek Beograda, to ga ne sprečava da krši saobraćajne propise.

On je u kasnim večernjim satima sa devojkom Anom Dabović odlučio da skokne na sladoled, a svoj skupoceni četvorotočkaš parkirao je na mestu na kojem je stajala jasna oznaka da je parkiranje zabranjeno, a šta se uverio i naš reporter koji se tu zatekao.

- Đilas je s Anom izašao iz kola i krenuo ka kafiću, a pritom nije ni zaključao automobil. Njegova dvostruko mlađa devojka podsetila je zaboravnog Đilasa da se vrati i zaključa džip, što je on odmah i učinio - navodi naš reporter i dodaje da je kandidat za gradonačelnika potpuno ignorisao saobraćajni znak koji jasno ukazuje da na tom mestu parkiranje nije dozvoljeno.

 

Anin brat u zatvoru zbog droge

Milan Dabović, brat Đilasove devojke Ane Dabović, nalazi se na služenju kazne zbog šverca kokaina. Apelacioni sud u Beogradu potvrdio mu je krajem decembra presudu na šest godina zatvora zbog posedovanja oko dva kilograma kokaina. Brat Ane Dabović uhapšen je u septembru 2016. na Brankovom mostu u „smartu” švajcarskih registarskih oznaka, koji je vozio. U vozilu je pronađena torba u kojoj se nalazilo 2,4 kilograma kokaina. On u početku nije želeo da iznosi odbranu. Na kraju je rekao da se nije bavio trgovinom narkoticima i da ga je prijatelj, koga nije želeo da imenuje, zamolio da preveze automobil do Mileševske ulice.

- Ušli su u kafić i naručili sladoled. Vreme su provodili u ćaskanju, a Dabovićeva je pomno pratila sve poruke koje su Đilasu stizale na telefon. Kada su se zasladili, Đilas je platio račun i zaputili su se ka mestu gde je bio parkiran Đilasov skupoceni džip - objašnjava naš fotoreporter.

Interesantno je da se Đilas ni tokom kampanje ne odvaja od svoje mlađane devojke, te gleda da ugrabi svaki slobodan trenutak da provodi vreme sa njom. Dabovićeva je pravila društvo Đilasu i tokom protesta ispred sedišta RTS-a, kada je on osim devojke prošetao i skupoceni šal modnog brenda „Hugo Boss”.

Inače, Dragana Đilasa (51) i njegovu gotovo dvostruku mlađu devojku Anu Dabović (28) paparaco našeg lista je i pre nekoliko meseci uslikao u provodu u poznatoj kafani u srcu Skadarlije. A da kandidat za gradonačelnika i te kako vodi računa o svojoj mlađanoj partnerki, pokazao je i kada je Anu vozio u zatvor kako bi svom bratu odnela ručak.

Burni ljubavni život!

Dragan Đilas je najpre bio u braku sa Milicom Delević, a taj brak okončan je 2007. Dve godine nakon razvoda nekadašnji gradonačelnik ušao je u građanski brak s Ivom septembra 2009, ali je i taj brak ubrzo doživeo krah. Đilas je trenutno u vezi s košarkašicom Anom Dabović, od koje se u poslednje vreme retko odvaja.

 

Expand player
Pogledajte više