Nebojša Stefanović
screenshot/TVPINK
Nebojša Stefanović

screenshot/TVPINK

Nebojša Stefanović , Foto: screenshot/TVPINK

- Bio sam na raznim mestima. Sistem odbrane je velik, pa dok se obiđe sve… - rekao je ministar.

- Mi sami kreiramo pogrešno mišljenje, svuda je teško zbog korone. Taj duh koji postoji u ovom narodu, rakijica, kafana, pesma, toga nema na drugim mestima - podvukao je.

Ministar je istakao da ga ove godine čeka mnogo obaveza, ali da se prilagodio novim stvarima na poslu.

- Mene čeka 1.000 stvari, ali pre svega novi posao. Snalazim se u tome, prilagodio sam se novim stvarima, moramo sve da stavimo u pogon i da budemo što efikasniji - naveo je on.

Nebojša Stefanović

screenshot/TVPINK

Nebojša Stefanović , Foto: screenshot/TVPINK

Stefanović je otkrio i kako izgleda njegov radni dan.

- Moj život puca od glamura – ustajanje pre 6, obilazak kasarni, vojnički pasulj - rekao je ministar u šaljivom tonu i dodao:

- Ja ne priznajem izgubljenu bitku, može da postoji samo ona koju nisam dobio. Svi mi smo u životu imali nešto teških momenata, ali ne treba da se gleda tako ako si u dobrom društvu. Zaboravili smo da budemo zadovoljni normalnim stvarima - kazao je on.

Na pitanje voditeljke Sanje Marinković koju bi titulu najviše voleo, da bude najbogatiji, najzgodniji, najemotivniji, najduhovitiji, ministar Stefanović dao je odgovor koji je sve oduševio.

- Nadam se da ću jednog dana zaslužiti titulu najtate. Nisam siguran da hoću, ali bih voleo - rekao je on i dodao da je Dragan Đilas već uzeo titulu najbogatijeg.

Ministar je rekao da je prošla godina bila teška, ali da je sve lakše prebrodio uz decu, a posebno ćerku Ninu.

- Bila je teška godina za mene, kao za sve nas na različite načine. Sa ćerkom Ninom, koja puni 9 godina u februaru najbolje funkcionišem u svim teškim momentima. Njeni pozivi i razgovori su mi bili zrak svetla. Tu je i Filip, ali sa njom je ipak na poseban način. Trudim se da što više vrememna provodi napolju, da bude kao svako drugo dete, da moj život ne bude teret njoj. Imam osećaj da ću je nekad razmaziti, sve se trudim da joj ostvarim, ali njene želje su toliko skromne: da ode na klizanje i dobije lutkice. Trudim se da se radujemo običnim stvarima, da to bude dovoljan razlog za sreću - kazao je on.

Nebojša Stefanović

screenshot/TVPINK

Nebojša Stefanović , Foto: screenshot/TVPINK

Govoreći o ženama u politici, Stefanović je podvukao da su one bez sumnje bolje od muškaraca.

- Žene su bolje, bez ikakve demagogije, stvarno mislim tako, samo nisu još u potpunosti odlučile da se bave ovim poslom - istakao je ministar.

Voditeljka je ministra tokom cele emisije bombardovala komplimentima, govoreći mu da je zgodan, na šta su reagovali predsednik Narodne skupštine Srbije Ivica Dačić i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

- Celo vreme se udvaraš Neši - rekao je Dačić, a Ceca se nadovezala rekavši: "Otvoreno mu deli komplimente".

Atmosfera u studiju je postala posebno vesela kada je Dačić uhvatio mikrofon i zapevao italijansku numeru "Santa Lucia".

Na pitanje da li mu žene na poslu daju komplimente, ministar Stefanović je odgovorio:

- Desilo mi se da se koncentrišem, spremam neki govor, a kada završim, neko mi kaže: "Što ti je dobra kravata… a i govor je bio dobar", rekao je on i nasmejao voditeljku.

Ministar je vaučer u iznosu od 50.000 dinara koji je dobio od kompanije "Opozit" poklonio Sigurnoj kući.

On je otkrio i šta mu najviše nedostaje zbog celokupne situacije sa epidemijom.

- Malo društva, da se okupimo, fali ljudima to, malo razonode. Nedostaju mi prijatelji i dragi ljudi, veselja, slavlja, muzike. Mi volimo da slušamo dobru muziku, previše dugo ovo traje, nadam se da ćemo moći malo da proslavimo - zaključio je Stefanović.

Pročitajte još: