Tadić i Jovanović započeli kapućino kampanju!

V. N. | vesti 2016-03-26 21:17:25 2016-03-26 21:17:25

Koalicioni partneri Čedomir Jovanović i Boris Tadić započeli su kampanju u jednom beogradskom kafiću.

Milan Ilić

Kapućino kampanja! Čedomir Jovanović i Boris Tadić oprobali su se iza šanka u jednom ugostiteljskom objektu na Dorćolu i tom prilikom okupljenim građanima delili kafu koje je kuvao lider LDP-a, naglasivši tom prilikom da se mora sprečiti odlazak obrazovane omladine iz države.

- Jedan od najvećih izazova sa kojima se Srbija suočava jeste odlazak mladih iz zemlje, što se mora zaustaviti što pre - rekao je Jovanović, na šta se nadovezao Tadić:

- Mi mladost i mlade posmatramo kao razvojni potencijal društva i ono što je tragično jeste da danas svaki treći mladi živi u riziku od siromaštva. To su jedini ekonomski parametri koje imamo danas u Srbiji koji su potpuno jasni.

Jovanović, koji je posluživao kafu, poručio je da je Srbija „licemerna zemlja“ jer je u njoj načelno svako za mlade, a suočava se sa velikim odlivom mladih.

- Želim da stavimo tačku na to licemerje koje nas guši i koje nam sužava perpsektivu - rekao je Jovanović i istakao da bi želeo da Srbija dug prema mladima vrati tako što će podržati projekat besplatnog bežičnog interneta.

- Moramo omogućiti mladima da uhvate korak sa svetom uprkos barijerama i granicama koje je prokleta, glupa, luda politika postavila u protekih 25 godina između Srbije i čitavog sveta.

Expand player
Pogledajte više