Tadić: Dragan, Saša i Vuk su nesposobni

J. Đ. | vesti 2018-01-11 15:48:43 2018-01-11 15:48:43

Dok Đilas, Janković, Jeremić i Stefanović očekuju da ih Tadić podrži, on priča kako su oni glupi!

Tanjug/Sava Radovanović 23.02

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić, koji se još nije izjasnio kako će izaći na beogradske izbore, prema našim saznanjima, definitivno se neće pridružiti Saši Jankoviću, Vuku Jeremiću i Borku Stefanoviću, te neće stati iza Dragana Đilasa jer o svoj četvorici misli da su nesposobni. Upravo ih je tim rečima opisao svojim saradnicima prošle nedelje.

- Tadić je na sastanku sa svojim najbližim saradnicima najstrašnije napljuvao koaliciju Đilas, Janković, Jeremić i Stefanović. Rekao je: ‘Potpuno su nesposebni, ja ih sve dobro znam, oni ne mogu uraditi ništa, a na kraju će se i posvađati jer jedan od drugom nemaju dobro mišljenje i ne podnose se’. Dodao je i da je strašno što Đilas misli da tek tako može da se vrati u politiku nakon što je iz nje potpuno otišao, kao i da je to više nego samouvereno - prepričava naš izvor. On dodaje da je Tadić najbliži odluci da podrži kandidaturu Dragana Šutanovca.

Tadić je u intervjuu za “Novi magazin” rekao je da će SDS, ukoliko ne dođe do zajedničke liste, izaći sa svojim kandidatom ili će podržati nekog od kandidata.

- Ukoliko ne dođe do zajedničke liste, SDS će podržati kandidata za koga ocenimo da ima ne samo veću šansu na ovim izborima, već i potencijal da integriše političke snage koje su kadre da menjaju ovaj kriminalizovan i totalitarni naprednjački model vlasti - rekao je Tadić.

Expand player
Pogledajte više