Tačija žena vara sa Veseljijem! Provaljeni tajni štekovi!

Kurir/K.B. | vesti 2018-10-03 23:51:01 2018-10-03 23:51:01

Samo nek je veselo

Anadolija

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji i tzv. predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači mrze se kao da nisu od iste sorte. Razlog za ovoliku mržnju nije političke prirode, već se u politiku umešala - jedna žena.

PROČITAJTE JOŠ:

I to Ljumnija Tači, supruga Hašima Tačija. Cela priča je zapravo počela kada su obaveštajne službe provalile da je Veselji bacio oko na atraktivnu Ljumniju, a da mu ona, navodno, nije ostala dužna.

Ova saznanja potvrđuje i naš dugogodišnji obaveštajac Božidar Spasić, koji otkriva da su čak i provaljeni čak i štekovi po kojima se ljubavnici viđaju.

- Tačiju su sve te delikatne informacije dostavile turske tajne službe. Žena i njegov politički rival viđeni su tri puta u restoranu, ali najčešće se švaleracija organizuje na različitim izletima, uglavnom po državnim vilama i lovačkim kućama na Brezovici i Šari. Tokom leta omiljeno im je da se spuste do Drača ili nekog drugog mesta na albanskom primorju. Tači je bio ljut kao ris kad je saznao i kažu da ne može da veruje šta mu žena radi. Sad ga Turci redovno obaveštavaju i čeka se njegova reakcija - priča Spasić.

On podseća da je Tači pre nekoliko godina već imao lom sa Ljumnijom koja je htela da ga ostavi zbog oficira Kfora iz britanskog kontingenta.

 - Ona je tada viđana sa ovim gospodinom i na izletima, ali i u Bondstilu. Ona je u tu bazu ulazila skoro kao u svoju kuću. To je bilo toliko ozbiljno da je ona maltene otišla kada je krenulo "čišćenje". Sve se brzo zataškalo, ona se vratila Tačiju, a Britanac je suspendovan. Ljumnija je zajedno sa sestrom učestvovala u bahanalijama sa oficirima KFORA, pa su je uhvatili. Tači je brzo demantovao to, tvrdeći da je u tim bahanalijama učestvovala samo sestra njegove žene - otkriva Spasić.

 

 

Expand player
Pogledajte više