Savez za Srbiju ne bira metode kako bi se domogao vlasti!

Alo!; | vesti 2018-11-30 14:39:35 2018-11-30 14:39:35

Lideri opozicione koalicije, Dragan Đilas i Boško Obradović, odlučili su da uniste parlamentarizam u Srbiji, svesni da na izborima nemaju podrsku naroda. Đilas je pravio haos u Gradskoj, a Boško u Republičkoj supštini.

Alo!

Naime, silazeći sa govornice na Skupštini grada Beograda, bivši gradonačelnik Dragan Đilas pretio je zameniku gradonačelniku Beograda Goranu Vesiću.

Đilas se iznervirao jer ga je Vesić optužio da je Vlada Srbije u vreme njegove vlasti usvojila Zakon o porezu na imovinu i da je Đilas kao gradonačelnik Beograda predložio povećanje poreza na imovinu građanima od preko 200 odsto, a da je to Privremeni organ zaustavio.

PROČITAJTE JOŠ:

Đilas je prolazeći pored Vesića dobacio "nemoj da mi se obraćaš" i "platićeš mi sve", a potom se uneo Vesiću u lice.

Bizaran incident priredio je i njegov koalicioni partner Boško Obradović, kada je prošle godine lider Dveri želeo da koristi rekvizit u svom izlaganju - kamen sa Kosova i Metohije.

Držeći kamen sa Kosova i Metohije u ruci, recitovao je pesmu Đure Jakšića "Otadžbina".

Predsednica parlamenta Maja Gojković tada ga je prekinula i upitala: "Je l' to kamen?", a zatim ga upozorila da unošenje kamena u skupštinsku salu nije dozvoljeno. Kako bi njegov rekvizit bio iznet iz Skupštine, sednica je morala i da se zaustavi.

Bizarne metode političkog delovanja očigledno je da im nisu strane, a sada je pokazano i da su vični nasilju. Kako su svesni da nemaju podršku naroda, zbog čega su izbori loša opcija, spremni su i da nasiljem zapale Srbiju, kako bi došli na vlast.

Expand player
Pogledajte više