VUČIĆEVA SLIKA NA SVIM NASLOVNIM STRANAMA ALBANSKIH PORTALA Svuda stoji njegov lik, ali poenta je šta piše u TEKSTU ISPOD! (FOTO)

Obraćanje predsednika Vučića stavili kao najvažniju vest.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

* Priština s pažnjom pratila reči Aleksandra Vučića

* Vučić se jutros u 10 obratio narodu povodom ostavke Ramuša Haradinaja

* Predsednikov govor pratio je čitav region

Na svim portalima na albanskom jeziku govor predsednika Srbije je vodeća vest, a portal Gazeta Express donosi kao glavni naslov: "Specijal - Vučićeva analiza: Haradinajeva ostavka, trik protiv Veseljija i Tačija".

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Današnje obraćanje predsednika Srbije, koje predstavlja jednu duboku i suštinsku analizu ne samo posledica koje ce proizvesti ostavka i odlazak u Hag Ramuša Haradinaja, već i jasnu projekciju budućih događaja na Kosovu i Metohiji i u celom regionu, nije samo izazvalo veliku pažnju naše javnosti i našeg naroda na Kosovu i Metohiji, već su i svi vodeći mediji na albanskom jeziku u Prištini, obraćanje predsednika Vučića stavili kao najvažniju vest.

 

Izgleda da je medije na albanskom jeziku izuzetno zainteresovala promišljena i ozbiljna analiza koju je bez euforije i odmereno izneo predsednik Vučić i jasno je da mediji na albanskom jeziku iz reči Aleksandra Vučića pokušavaju da razumeju buduće događaje među političkim partijama sa sedištem u Prištini.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Zato i ne čudi da je popularni sajt Gazeta Express kao glavnu vest objavio upravo obraćanje predsednika Srbije uz naslov "Specijal, Vučićeva analiza"!

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Sigurno je da je sve ono što je danas u svom obraćanju izgovorio Vučić izazvalo brojna pitanja i dileme u Prištini i za očekivati je da će i danas i narednih dana tamošnja javnost analizirati i procenjivati njegove reči.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

 Bonus video

Francuska povlači priznanje Kosova?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi