Svi se bre potpišu za svog gazdu, a pričaju da su za različito mišljenje! (VIDEO)
alo.rs
Ljiljana Smajlović
Ljiljana Smajlović, Foto: screenshoot

Ljiljana Smajlović objasnila je kako N1 televizija pokušava da se predstavi kao braniac različitog mišljenja, dok zaposleni u toj kući svi rade za svog gazdu.

- Retko se daju ulice novinarima. Nama je jednom pošlo za rukom da Slavku Ćuruviji damo ulicu, to je takođe bilo veoma kontroverzno. Bilo je ljudi koji su se digli, NUNS je govorio "ako mu sad damo ulicu onda vlast neće tražiti njegove ubice, pa će to samo biti alibi za vlast da nešto ne uradi". Ispostavilo se da to nije sasvim tačno.

- Svi pričaju kao moraš da poštuješ različito mišljenje, a ti lepo vidiš da oni koji najviše pričaju o različitom mišljenju, na njihovim televizijama nema nikakvog različitog mišljenja. Oni ako treba svi se potpišu u podršku ne samo svoje televizije, nego gazde svoje televizije. U njegovoj privatnoj tužbuži protiv nekoga - rekla je Ljiljana Smajlović.

Komentari (2)

Vladimir

18.12.2020 13:32

Gospodjo Smajlović to i jeste različito mišljenje. Šta mislite, da u Svetu novinari pišu suprotno od gazdinih političkih stavova? Problem ovde je što različito mišljenje nema isti dostup nacionalnim frekvencijama. Niko ne spori Pinku, Informeru, Kuriru, Alo i drugim privatnim glasilima da imaju jedno isto mišljenje. Ali protivno zakonu da RTS emituje samo jedno mišljenje. A Vi se pravite mnogo Engleskinja, spinujete za sve pare.

slađa

18.12.2020 13:49

A kakav je tvoj gszda, Sjajilovićka? Onaj sa zakonom o informisanju iz 1998, onaj koji je pobefio NATO 1999 i spasimiwieo Srbiju, onaj koji je u maju pobefio oandemiju. Možda je Hitler u debelom vodjstvu po broju žrtava za sobom, ali ni tvoj gazda nije loš