BIVŠE DEMOKRATE SVE VREME RADE PROTIV SEBE Svi odlično pamtimo ko je uveo javne izvršitelje u Srbiji i kada!

Udruženje „Nacionalna avangarda“ ističe da je teško izmeriti stepen apsurda ideje da ljudi, koji su upravo uveli javne izvršitelje u pravni sistem Srbije u vreme dok su bili na vlasti, danas organizuju akcije gipsanja Komore izvršitelja Srbije.

Izvršitelji
Izvršitelji, Foto: Alo!/Dejan Briza

Nejasno je zašto nas je Demokratska stranka pre sedam godina dok je vladala uveravala da su javni izvršitelji tekovina EU i da su neophodni Srbiji, a danas bi svi oni koji su bili njeni visoki funkcioneri u to vreme da ukidaju izvršitelje.

OGLASIO SE NSP POVODOM BLOKADE REKTORATA! "Ko ste vi iz SzS da preuzimate kontrolu nad institucijom koja pripada studentima beogradskog Univerziteta?"

Svi odlično pamtimo da su prvi javni izvršitelji u Srbiji stupili na dužnost 31. maja 2012. godine, da su ih imenovali tadašnji funkcioneri na vlasti iz redova DS-a i da su štaviše polagali zakletvu tadašnjoj DS ministarki pravde Snežani Malović.

Pamtimo i da su za javne izvršitelje birani samo kadrovi bliski DS-u i to po minimalnim kriterijumima, kako je to tadašnji zakon predviđao i to naravno zakon koji je doneo DS. Kako su u to vreme govorili bili su jako ponosni na ove efikasne profesionalce.

Svi ti tada birani izvršitelji i danas su na svojim radnim mestima i rade isti izvršiteljski posao kao i tada, uključujući i tada biranu za izvršitelja Aleksandru Trešnjev, koja je danas i na čelu Komore izvršitelja.

POTVRĐENO! Press služba Vlade Rusija izdala saopštenje! Sve je dogovoreno sa Vučićem!

Izvršitelji
Foto: Alo!/Dejan Briza

Otuda kada danas bivši funkcioneri istog tog DS-a, razasuti u raznorazne nove partije, organizuju akciju gipsanja izvršiteljske kancelarije, normalan čovek mora da se zapita – koliki je to apsurd! Da li vi to danas gipsate praktično sami sebe i svojih ruku delo? Kako to da danas gipsate efikasne profesionalce koje ste sami birali?

Upućeniji bi vas opet pitali i da li drage naše bivše demokrate, danas okupljene u Savez za Srbiju, mislite da zagipsati sve izvršiteljske kancelarije ili ćete ipak možda preskočiti one u kojima ste zaposlili svoju braću i druge članove porodice?

VUČIĆ POZVAO MEDVEDEVA TELEFONOM Čestitao mu rođendan, poželeo uspeh i dobro zdravlje, a sa druge strane žice - ŠOK!

STEFANOVIĆ OBEĆAO VELIKE NAGRADE! Akcija na Gradini oduševila ministra! Dilerima se ne piše dobro!

ALEKSANDAR MIRKOVIĆ ZA ALO.RS Maskarada oko blokade Rektorata je još jedna aktivnost Saveza za Srbiju i ljudi poput Srđana Milivojevića zvanog Primerak!

 

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi