Rečna policija
Alo!/Rajko Ristić
Rečna policija

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

 

* Sergej Trifunović, predsednik opozicionog PSG, upravljao plovilom bez potrebnih dozvola

* Tokom glisiranja na beogradskim rekama ugrozio bezbednost ostalih učesnika rečnog saobraćaja

* Tokom policijske akcije na beogradskim rekama, uhvaćen sa licem koje je osuđeno za ubistvo, a dovodi se u vezu sa još nekoliko teških kriminalnih dela

 

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović 11. avgusta u večernjim satima, samo dan nakon što su tokom protesta „1od 5 miliona” demonstranti pokušali nasilno da uđu u zgradu Predsedništva, provodio se po Beogradu, i to u društvu osuđivanog ubice i čoveka za koga postoji sumnja da je član narko-klana, ekskluzivno saznaje "Alo!" iz dobro obaveštenih izvora.

Naime, Trifunović je u nedelju uveče, tokom rutinske kontrole policijske patrole koja je zadužena za bezbednost na rekama, uhvaćen kako vozi čamac tamo gde je to zabranjeno, a tom prilikom kod sebe nije imao uverenje niti plovidbenu dozvolu, kao ni potrebnu dokumentaciju za čamac. 

Sergej Trifunović

Rajko Ristić

Sergej Trifunović, Foto: Rajko Ristić

 

Da skandal bude veći, pobrinuo se sam Trifunović, koji je za vreme ovog bahatog ponašanja bio u društvu tri lica, od kojih je jedno lice Igor Radenović, osuđivani ubica. On je likvidirao devojku Isidoru Ivković koja je tada imala samo 19 godina. Nesrećna devojka se, prema pisanju medija, šest dana borila za život, ali je preminula u Urgentnom centru.

Pročitajte još:

Inače, Radenović je 2006. osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina i šest meseci. Presudu je, prema tadašnjem pisanju medija, izreklo veće sudije Rastka Popovića u Okružnom sudu u Beogradu.

Sud je utvrdio da je Radenović 10. avgusta 2004. godine, u svome stanu, u Paunovoj 75 u beogradskom naselju Banjica, s umišljajem ubio komšinicu Isidoru Ivković, kao i da je bez dozvole držao napunjen pištolj „CZ bereta” kalibra 6,35 milimetara.

Milo besni od muke! Crnogorci celu noć slavili Srbiju i Kosovo, pevali pesme od kojih se DIŽE KOSA! (VIDEO)

AUTOR: Sputnik; D.K. DATUM I VREME: 13.08.2019. 08:43 Bravo kralju! Vlado Georgiev u Herceg Novom, Foto: screenshoot/Youtube Povodom 800 godina samostalnosti Srpske pravoslavne crkve i 630 godina Kosovske bitke, humanitarna fondacija „Delije" večeras je na Kanli kuli u Herceg Novom organizovala 29. humanitarni koncert „Za naše Kosovo i Metohiju".

Sudija je obrazlažući presudu kazao da je Radenović znao da je pištolj napunjen, kao i da je uperio pištolj u pravcu Isidorine glave, iako je znao da hitac može da ispali samo povlačenjem oroza.

- Svesno i ciljano hteo je njenu smrt. Njegovo ponašanje posle zločina to i potvrđuje. Stavio je pištolj u njenu ruku, fingirao nesreću, a zatim pobegao. Predao se posle šest dana, a za to vreme je pripremio odbranu - rekao je tada sudija, a preneli su mediji.

Kao otežavajuću okolnost, sudija Popović je naveo Radenovićevo odbijanje da odgovori na neka pitanja, zbog čega je motiv ubistva ostao nepoznat.

Igor Radenović

Ognjen Radošević

Igor Radenović, Foto: Ognjen Radošević

- Okrivljeni nije želeo da kaže šta je bilo između njega i Isidore pre ubistva. Motiv je ostao nerazjašnjen - objasnio je on tada. Tokom suđenja, Radenović se branio da je pištolj opalio slučajno, da nije imao nameru da ubije Isidoru i da žali zbog svega. On je amnestiran 2012.

Lider PSG-a napravio incident i na motociklu!

Interesantno je da je Sergej Trifunović istog dana napravio još jedan saobraćajni prekršaj. Naime, on je zaustavljen i dok je vozio motocikl marke „vespa“, pošto za vreme vožnje nije koristio zaštitnu kacigu, a daljom proverom ustanovljeno je da nema ni dozvolu s položenom A kategorijom. Prema saznanjima našeg lista Trifunović je isključen iz saobraćaja i protiv njega su podnete dve prekršajne prijave.

Čamac

Alo!

Čamac, Foto: Alo!

Sergejev drug umešan i u četvorostruko ubistvo?

Prema našim saznanjima, Igor Radenović je bio označen kao lice koje je bilo umešano u ubistvo 2015. u Švedskoj, kada su ubijeni Milorad Nikić, Edis Alihodžić, Dejan Mandić i Luna Mandić (četiri godine, ćerka Dejana Mandića), tako što je ispod automobila marke „volvo“ postavljen eksploziv, koji je aktiviran dok su žrtve nalazile u kolima. Kao osumnjičeni je bio označen Senad Ibrahimović ,koga je, navodno, zlostavljao ubijeni Alihodžić. Ibrahimović je, navodno, doveo svoje prijatelje iz Crne Gore u Švedsku radi ubistva jednog lica, a nekoliko nedelja nakon eksplozije, Radenović je viđen sa Ibrahimovićem u Geteborgu. 

Trifunović imao saobraćajku pre dva meseca

Sergej Trifunović je sredinom juna sleteo s puta u selu kod Kragujevca, nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom. Prema nezvaničnim saznanjima, u nesreći je povređena devojka koja je sedela na mestu suvozača. On nije povređen u ovom udesu.

Drogu švercovali preko „Vestern uniona“

Prema operativnim saznanjima od pre pet godina, Radenović se dovodio u vezu s krijumčarenjem narkotika koji su plaćani preko „Vestern uniona“. U periodu od maja 2012. do februara 2013. izvršen je prenos nekoliko desetina hiljada evra na ime različitih osoba u Srbiji i Crnoj Gori.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Komentari (1)

VladimirR

13.08.2019 15:45

Šta vrebate tog Trifunovića? Pa svi znamo o kakvoj je personi reč. Nema potrebe da se blamirate i potsećate nas. Još će im to biti glavna stvar u kampanji kako ih vlast progoni.