"Svedoci smo teške ofanzive Dragana Đilasa koja se vodi protiv Telekoma"

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Sandra Božić, reagovala je na napade opozicije orkestrirane od strane Dragana Đilasa.

Sandra Božić
Sandra Božić, Foto: SNS

Njene reči prenosimo u celosti:

- Svedoci smo, posebno u poslednjih nekoliko dana, žestoke ofanzive koju Dragan Đilas i njegova tajkunsko-kriminalna organizacija vode protiv srpske kompanije Telekom, a sve u želji da ovu kompaniju oslabe u svakom smislu i eliminišu kao konkurenciju na tržištu.

Znajući da je svaka akcija koju ovaj tajkunsko-kriminalni lobi povede uvek zapravo dimna zavesa ili za nov lopovluk ili prikrivanje starih Đilasovih "kombinacija" i imajući u vidu ovoliku nervozu Dragana Đilasa, sasvim sigurno znamo da iza ovog cirkusa stoji Đilasov lični interes i profit, jer to su jedine vrednosti i mogući motiv ove secikese.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Tanjug

S obzirom da kompanija Telekom ne postoji od juče, i da je u vremenu kada je Dragan Đilas bio na vlasti i besumučno pljačkao građane Srbije, njegova firma "Dajrekt Medija" sarađivala upravo sa Telekomom i na taj način prihodovala neverovatnih 30 miliona evra, postavlja se pitanje kako je "Dajrekt Medija" "zaradila" ovih 30 miliona evra od Telekoma?

ANKETA: DA LI ĆETE LETOVATI OVE GODINE U CRNOJ GORI?

Ukupan broj glasova: 68

  • DA: 7% (5)
  • NE: 93% (63)

Zahtevam od nadležnih organa da se svi poslovi Telekoma sa firmama Dragana Đilasa ispitaju, jer postoje jasne indicije da je upravo Đilas desetine miliona evra izvlačio iz Telekoma i tako "zaradio" deo svojih famoznih 619 miliona evra.

Takođe od nadležnih tražim da se domaće kompanije zaštite od svih onih koji imaju motiv da ponovo haraju i otimaju ono što pripada samo građanima Srbije - ističe Sandra Božić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi