Velja Ilić
Alo!/Vladimir Marković
Velja Ilić

Alo!/Vladimir Marković

Velja Ilić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

* Upao kod izvršitelja, pa urlao

* Izvršitelj ga prijavio da se neprimereno ponašao

* Pretio svima u kancelariji, sve je pucalo od njegovih psovki i urlika!

Velimir Ilić, lider NS i bivši ministar upao je u kancelariju kod jednog od izvšitelja, besan zbog naloga o izvršenju, i pretio zaposlenima da će da "dođe 100.000 ljudi da im je*e majku".

Ilić je urlao na zaposlene u kancelariji jednog od javnih izvšitelja, jer mu je, kako kaže, stigao dopis o izvršenju, za dug koji, tvrdi, ne postoji.

Pretio im je svima odredom, vikao "je*aću vam mater lopovsku", ali i za izvesnu žensku osobu rekao da je "ku*va raspadnuta".....

Pročitajte još:

 

Nova Srbija (NS) saopštila je da su ta stranka i njen predsednik Velimir Ilić izloženi stalnim pritiscima javnih izvršitelja i da je Iliću došla policija na vrata jer ga je javni izvršitelj, kako je ta stranka navela, prijavio da se neprimereno ponašao u njegovoj kancelariji.

Velja Ilić

Alo!/Dejan Briza

Velja Ilić, Foto: Alo!/Dejan Briza

NS je navela da je prethodno predsednik te stanke otišao kod javnog izvršitelja u Čačku da se raspita za kakav dug mu je stiglo rešenje o izvršenju, a da ga je službenica kod javnog izvršitelja "izbacila iz kancelarije" i da je Ilić, kako tvrdi ta stranka, mirno izašao iz kancelarije.

"Kada je ušao u kancelariju izvršitelja, izvršitelj je izašao, a devojka koja je radila kao njegova službenica je predsedniku Nove Srbije rekla da ga ne poznaje, da ne može da mu da nikakve podatke i da mora da napusti kancelariju", navela je ta stranka i dodala da je Ilić "mirno izašao iz kancelarije".

NS je kazala da je dva sata nakon konferencije za novinare Ilića povodom tog slučaja, na vrata njegove kuće došla policijska patrola i, kako je navedeno, došla po prijavi izvršitelja zbog "njegovog navodnog neprimerenog ponašanja u prostorijama izvršitelja".

Bonus video

Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (2)

alex

01.08.2019 16:40

Fin,gospodin čovek...

zagor

02.08.2019 09:56

@alex - da su i tebi zakucali izvršitelji na vrata ,možda bi bio još finiji gospodin čovek