Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić , Foto: Printscreen

Intervju predsednika Vučića i Senada Hadžifejzovića nešto je o čemu se ovih dana mnogo govori. Sve češće možemo videti objave u vidu isečaka iz ovog intervjua, komentare, i ono najvažnije, veliko interesovanje ljudi.

Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste jedan tvit koji se osvrnuo na pojavljivanje Suzane Vasiljević, savetnice za medije predsednika Srbije, u najavi za intervju, koja je samo par minuta pre samog početka snimanja vrši poslednje pripreme i "generalnu probu" sa predsednikom Srbije. Proverava da li je svaki detalj na svome mestu i da li je predsednik Srbije spreman za početak same emisije.

Baš u tom momentu, dok se vrši neformalna konverzacija između predsednika Srbije i savetnice za medije, kamere su bile upaljene, a razgovor snimljen i postao pravi hit na internetu.

Konverzacija je tekla u sledećem pravcu:

- Suzana: "Oprosti, ja samo da pogledam kako izgleda i skloniću se" - stoji u objavi uz koju je podeljen i video snimak.

Nakon njene konstatacije, u pozadini se čulo samo "lep je". Ne vidi se ko to izgovara, ali po boji glasa se da pretpostaviti da je to rekao voditelj Senad Hadžifejzović.

Na ovu objavu na Tviteru su se samo nizali komentari.

"Jedva čekam da odgledam", "Ovo će biti spektakl od intervjua" i mnogi drugi komentar.

PROČITAJTE JOŠ: