ĐUKANOVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI Suspendovao sve aktivnosti u SNS-u, pomenuo predsednika Vučića i izjavio da je spreman na POSLEDICE! Ubrzo je osvanuo snimak namenjen opoziciji! (VIDEO)

Prenosimo vam deo obraćanja Vladimira Đukanovića putem njegovog Jutjub kanala, koje je namenio opozicionim snagama u Srbiji.

Vladimir Đukanović
Vladimir Đukanović, Foto: Youtube/Printscreen

- Namerno sam ostavio da posle ove svoje izjave, kolumne i svega što sam juče imao prilike da čitam, namerno sam ostavio da malo prođe vremena kako bih prokomentarisao neke čudne pojave i izjave koje se tiču se onih kojih bi najmanje trebalo da se tiču - počinje svoje obraćanje Đukanović.

- Odjednom su počeli da se raduju N1, razni ti neki opozicioni liderčići, portali fol ultranacionalistički ili soroševske povenijencije, pa zovu da im dam izjavu, pa kažu "s obzirom na Vaš status u stranci, da li biste dali izjavu"... Čak su me neki prozvali disidentom poput Milovana Đilasa - kaže Đukanović, a potom nastavlja:

ĐILASOVAC SE UHVATIO HEFTALICE, A ONDA I ZAŽALIO Funkcioner SNS-a razbucao "briljantne analize u pokušaju" Lazara Čovsa! (FOTO)

- Ljudi moji, ajde to što sam rekao da više neću da nastupam iz dobro poznatih razloga, ne dajem izjave, neću to da radim, imam svoj  Fejsbuk i Jutjub kanal i to je to, ali čak i kad bih se recimo odlučio, vi ste poslednji u životu kome bih ja dao izjavu - kaže Vladimir, aludirajući na opoziciju.

On je za opozicione medije posebno naglasio kako "traže od njega da da izjavu samo iz jednog jedinog razloga, a to je da bi pljuvali po Vučiću i SNS" i kako on to nikada ne bi uradio.

ČOVEK KOJI JE DOŠAO DO FATALNOG PODATKA! Zbog Jovana Milanovića Hag je tražio da se ukine serija "Moj rođak sa sela", bio je srpski Džejms Bond i znao je NAJVEĆU TAJNU NATO PAKTA!

On je za N1 jedan rekao da o njima misli sve najgore i da nikad u životu ne bi išao protiv svoje stranke.

- Ne bih uradio ništa kako bi lopuže poput Jeremića i Đilasa mogle da trljaju ruke. Ne pada mi napamet! Protiv vas ću se boriti dok sam živ! - izričit je Đukanović.

BONUS VIDEO: Miki Manojlović zaplakao tokom potresnog govora, Makronu OČI PUNE SUZA! 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi