Božidar Spasić
Pink TV/Printscreen
Božidar Spasić

Pink TV/Printscreen

Božidar Spasić, Foto: Pink TV/Printscreen

- Boris Tadić dok je svojevremeno bio predsednik išao je na VMA, nikada ovakvo ponašanje nije zabeleženo. Zlurado pisanje po tviteru, prizivanje nesreće, kako to tumačite? - glasilo je pitanje Verice Bradić.

Hit Tvit

Pink TV/Printscreen

Hit Tvit, Foto: Pink TV/Printscreen

- Vidite Verice, bavim se ovim poslom preko 40 godina, čini mi se da pojedini ljudi kao da ne žive u Srbiji, kao da su došli sa nekog drugog prostora, evo današnja izjava Jugoslava Ćosića, onaj Sovilj koji predsedniku nabija u usta mobilni, što ne proba to nekom Makronu ili Edi Rami, evo Dodiku nek neko proba da uradi tako nešto. Naš predsednik je jedna tolerantna ličnost, moraće da se promeni kompletno taj odnos koji trenutno šteti predsedniku - rekao je Božidar Spasić, politički analitičar i bivši službenik bezbednosti, a potom dodao:

- Kao da živimo u nekom drugom svetu, oni kao da su došli u neku drugu zemlju. Njima ne smetaju autoputevi koje gradi Vučić, ne smetaju im fantastični ekonomski uspeh o kojem govori predsednik Vučić. U svim tim blagodetima kojim se Srbija približava oni jako dobro uživaju - naglasio je Spasić.

On je terorista, čudom je amnestiran! Zna se ko stoji iza njega, neće još dugo (FOTO)

AUTOR: Alo/Pink TV DATUM I VREME: 17.11.2019. 21:02 - 17.11.2019. 21:39 Kurti neće još dugo. Boža Spasić, Foto: Pink TV/Printscreen * Aljbin Kurti neće još dugo biti vodeća politička figura na Kosovu * Sva pravila postavljaju strane zapadne ambasade * On je terorista i potpuno beznačajna ličnost Marko Đurić je rekao da je namera Aljbina Kurtija da ekstremizuje i militarizuje Albance, koliko je on podesan za to, jer nije poznat kao ratni komandant poput Tačija, Veseljija i Haradinaja?

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"