Dragan Đilas
Alo!/ Rajko Ristić
Dragan Đilas

Alo!/ Rajko Ristić

Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Mrzim žene - to je poruka koju Dragan Đilas svaki dan šalje preko svojih najbližih saradnika - ocenio je danas član Glavnog odbora SNS i direktor CEBEF-a Damir Handanović nakon što je osvanuo sraman tvit u kojem se otvoreno vređaju žene. Meta napada ovaj put su bile Bojana Radaković, članica GO SNS, i voditeljka TV Prva Marija Savić Stamenić.

Pročitajte još:

Tim povodom oglasio se i Handanović kako bi osudio ovaj čin nepoštovanja sledbenika Đilasove politike.

- Prvo je poslao svoju desnu stranačku ruku Branka Miljuša da organizuje upad u Rektorat i vređanje rektorke, a danas preko prve voditeljke rijaliti programa u Srbiji Biljane Lukić napada funkcionerku SNS i majku dve ćerkice, Bojanu Radaković. Da budem do kraja precizan napala je i voditeljku TV Prva Mariju Savić Stamenić, koju je nazvala krvoločnom hijenom. Pljuvanje i uvrede su poznati Đilasov manir, dovoljno da se setimo kako su njegovi sindikalci iz Sloge vređali Anu Brnabić i Biljanu Ivković, obećavajući im “romantično silovanje i obdarene crnce”.

Damir Handanović

Alo!/Vladimir Marković

Damir Handanović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ni Bojani Radakovic ni Mariji Savić Stamenić ne treba javna podrška za njihov profesionalizam, jer su se u svom poslu odavno dokazale, ali ako ćutimo na zlo koju Dragan Đilas seje, uskoro će ono iz verbalnog preći u fizičko nasilje - upozorio je Handanović.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete