Marinika Tepić
Tanjug
Marinika Tepić

Tanjug

Marinika Tepić, Foto: Tanjug

Rusko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je video-klip koji je objavljen na društvenim mrežama u Srbiji kao prilog televizije Raša tudej (Russia Today) o navodnoj umešanosti oca ministra unutrašnih poslova Nebojše Stefanovića u trgovinu oružjem - montiran i lažan.

Povodom višemesečne hajke i napada na ministra Stefanovića od strane opozicije i Marinike Tepić, oglasio se i Goran Vesić. 

Prvo je Marinika Tepić, koja je sramotno lagala da je neko iz SNS zapalio moju knjigu, uhvaćena u laži, a njen novi šef Dragan Đilas ju je demantovao, ličnim priznanjem da su članovi njihove stranke izveli to nedelo.

Neko je mogao i da pomisli da je jednom pogrešila, ali laganje je uobičajeno kada je Marinika u pitanju. To se pokazalo i danas kada je Ministarstvo spoljnih poslova Ruske Federacije moralo da demantuje nove gnusne laži Marinike Tepić o potpredsedniku Vlade Srbije i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću.

Pročitajte još:

Zamislite koliko je krupno lagala Đilasove Marinika kada je zbog nje moralo da se oglasi Ministarstvo spoljnih poslova Rusije? Da nije žalosno, bilo bi smešno!

Mesecima se vodi bezočna kampanja protiv Nebojše Stefanovića, Marinika mesecima laže, a onda je stigao odgovor iz Moskve, toliko jasan i precizan, da je Marinika ućutala, a Đilas se sakrio u mišju rupu.

Što bi rekli u Balkanskom špijunu “hoće centrala jednom da pogreši, ali ne sto puta” pa tako se sada jasno vidi da je jedina politika Đilasa i Marinike laž.

Bonus video: Prikaz oklopnih vozila - "Sloboda 2019"