Stefanovićev advokat poručio - Ovi iz Ujedinjene DS su zaslužili 1.000 godina robije

Alo.rs | vesti 2019-09-16 10:24:00 2019-09-16 10:24:00

Vodeće ličnosti Saveza za Srbiju redovno dolaze do sukoba mišljenja, pa jedni druge javno prozivaju na društvenim mrežama

Dejan Briza

Svojim nedavnim postupcima, Savez za Srbiju, građanima jasno stavlja do znanja da u njihovim redovima vlada anarhija i da polako, ali sigurno nestaje sloge i zalaganja za iste ideje i ciljeve, a shodno tome gube i ono malo podrške naroda što su imali dosad.

Povod je ozbiljan! Predsednik Vučić odlučio da kaže sve - Zamislite da moja ćerka...

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 15.09.2019.

Naime, vodeće ličnosti Saveza za Srbiju redovno dolaze do sukoba mišljenja, pa jedni druge javno prozivaju na društvenim mrežama.

Jedan od lidera Obradovićevog saveza izgleda da nije najzadovoljniji svojim političkim istomišljenicima, a to nam jasno govori sledeća objava na Tviteru.

Advokat Borka Stefanović jasno poručio:

"Cirka 1.000 godina robije"

 

Na fotografiji koju je objavio Konstantin Samofalov, koji je jedan od osnivača Socijаldemokrаtske strаnke, se nalaze i Boris Tadić, Dušan Petrović, kao i poslanik Demokratske stranke Balša Božović.

Pročitajte još:

Advokat Borka Stefanovića im je poručio da su zaslužili 1.000 godina robije što znači da su u Savezu za Srbiju pomršeni konci i da je došlo do raskola u gore pomenutom savezu.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Expand player
Pogledajte više