Marko Bastać
Tanjug/Dragan Kujundžić
Marko Bastać

Tanjug/Dragan Kujundžić

Marko Bastać, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

* Kum Marka Bastaća Lazar Lešnjak tvrdi da je predsednik opštine Stari grad primao "koverte"

* Takođe navodi da je ovaj tukao i davio devet sati

* U međuvremenu, Bastać je izjavio da neće ići na poligraf

- Kao neko ko učestvuje u sprovođenju parlamentarnog nadzora i kontrole nad sektorom bezbednosti i Ministarstvom unutrašnjih poslova, pitam nadležne državne organe i nosioce najviših pravosudnih funkcija, šta je još potrebno da učini Đilasov jurišnik i predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać kako bi konačno bio procesuiran, za dela za koja bi neki drugi građanin već bio iza rešetaka.

- Zar nije za tužilaštvo dovoljno to što je pun mržnje ludačkim akcijama uznemiravao građane Beograda i Srbije, uništavao gradilišta, čupao saobraćajnu signalizaciju, pretio, pozivao na linč gradskih čelnika, spaljivao knjigu? Imamo I najnovija desavanja uništavanje bilborda po auto putu i carinski prekšaji na aerodrumu uz objašnjenje "časna reč nisam znao da ne mogu da nosim toliko novca da mi se nađe za tompuse i viski".

- Ako je Bastać do sada pokazivao ovim nedelima da mu je dopušteno da promoviše bahatost i kriminal kao lice Srbije, da li će to biti i ubuduće dopusteno? Da li je svedočenje njegovog dojučerašnjeg saradnika i saučesnika za reketiranje investitora, malverzacije, zlostavljanje i torturu dovoljno za tužilačku istragu iako se radi o osvedočenom siledžiji i prestupniku?

- Vreme je da se pokaze da niko nije iznad zakona, jer dok drzavni organi cute, mi smo svedoci da Đilasovi jurišnici poput Obradovića, Borislava Novakovića, Miljuša, lažni uzbunjivaci i slični, svakodnevno pokazuju šta bi bila njihova politika kada bi odlućivali o budućnosti građana Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi