Rada Trajković Dragan Đilas
printscreen
Rada Trajković Dragan Đilas

printscreen

Rada Trajković Dragan Đilas, Foto: printscreen

*Dolazak diviziona nadaleko čuvenih i poznatih ruskih protivvazdušnih sistema u Srbiju izazvao je histeriju u redovima opozicije

* Najglasnija u tome je Rada Trajković koja se oglasila na Tviteru i koja je u tome videla kao akt uperen protiv srpske opozicije

* Čekajte, S400 i vojna vežba za odbranu od koga? Za demonstraciju sile prema NATO kome pripadaju svi naši regionalni susedi?

Dolazak diviziona nadaleko čuvenih i poznatih ruskih protivvazdušnih sistema u Srbiju izazvao je pravu buru u komšiluku Srbije, ali i u redovima opozicije kod kojih od kada je objavljena informacija da će ruski raketaši učestvovati u vojnoj vežbi "Slavensko bratstvo 2019" nastala prava histerija.

Kada se pojavio na aerodromu srpskim oficirima zacaklile oči! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 24.10.2019. 17:11 - 24.10.2019. 17:19 Srbijo, gledaj i uživaj. S-400, Foto: Printscreen/Facebook * Sistemi S-400 i Pancir-S1 stigli su u Srbiju * Oni će učestvovati na vojnim vežbama "Slovenski štit 2019" * Ruski sistemi biće raspoređeni na teritoriji avio-baze Batajnica Objavljen je ekskluzivni snimak dolaska diviziona S-400 i baterije "Pancir S" u Srbiju koji će učestvovati na vojnim vežbama "Slovenski štit 2019".

 

Najglasnija u tome je Rada Trajković koja se oglasila na Tviteru i koja je u tome videla kao akt uperen protiv srpske opozicije:

rada trajković, opozicija, S-400

Printscreen Twitter

rada trajković, opozicija, S-400, Foto: Printscreen Twitter

 

 - Čekajte, S400 i vojna vežba za odbranu od koga? Za demonstraciju sile prema NATO kome pripadaju svi naši regionalni susedi? Nažalost, izgleda da je jedini cilj ove vežbe propaganda za jačanje kleptokratskog režima @avucic -a, uperena protiv zdrave, državotvorne srpske opozicije.

 

BONUS VIDEO: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!