ZATO LJUBI SKUTE ZLOČINCIMA Srbomrzac Sergej puca od sreće i slavi doživotnu robiju Radovanu Karadžiću! (FOTO)

Sergejev PSG pozdravlja presudu na doživotnu robiju za Radovana Karadžića

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: Alo/ Nenad Vujanović

Nekadašnji lider Srba u republici Srpskoj Radovan Karadžić pravosnažno je u Hagu osuđen na doživotnu robiju.

Odluku tog Međunarodnog suda pozdravljaju osvedočeni srbomrsci, među kojima je i Sergej Trifunović sa svojim Pokretom slobodnih građana.

 

"Pokret slobodnih građana pozdravlja presudu Tribunala kojom je Radovan Karadžić osuđen na kaznu doživotnog zatvora. PSG veruje da adekvatno sankcionisanje odgovornih za ratne zločine značajno doprinosi pomirenju, i da se osudama odgovornih pojedinaca skida teret krivice sa naroda i otvara prostor za normalan suživot na Balkanu. Verujemo da izostanak pravde u pojedinim slučajevima nije opravdanje da se pasionirano brane najgori pojedinci koji su svojim neodgovornim delovanjem doveli do krvavih sukoba i velikog broja nevinih žrtava", navodi se u saopštenju ovog pokreta.

Nije prvi put da Sergej pljune u lice srpskim liderima iz rata 90-tih godina koji su se borili za očuvanje i ostanak srpskog naroda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. 

 

Razne gadosti je svojevremeno iznosio i o generalu Ratku Mladiću, dok je, naprotiv, uvek podržavao one koji su nanosili zla Srbima.

Tako se svojevremeno fotografisao sa majicom sa likom Jovana Divjaka bivšeg ratnog generala Armije BiH.

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović sa likom Jovana Divjaka, Foto: Alo.rs

On se tereti za zločine u Dobrovoljačkoj ulici 3. maja 1992. godine u Sarajevu, kada je napadnuta kolona JNA i kada su ubijena 42, a zarobljena 73 vojnika i civila.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi