PROVOCIRAJU NAS DOK PRODAJU HLEB Srbi neće da trpe šiptarsko iživljavanje! Evo šta se dešava u naselju Dolovo! (FOTO)

Meštani reagovali

Dolovo
Dolovo, Foto: Alo!

Meštani naselja Dolovo u Pančevu samoinicijatvno su se okupili ispred pekare koja se nalazi u vlasništvu Albanaca, a povodom provokacije vlasnika i zaposlenih koji su na društvenim mrežama objavili fotografije sa simbolom Velike Albanije - raširenim rukama koje predstavljaju crnog orla.

Kako Alo saznaje vlasnici pekare su Halit i Granit Osmankaj koji već tri godine sa porodicama žive i posluju u centru ovog pančevačkog naselja.

Gnev Dolovaca naročito je izazvala fotografija na kojoj Albanci drže puške.

- Prete nam na Kosovu i Metohiji, a sada hoće da se puškaraju i ovde. Provociraju i prete nam, dok nam prodaju hleb. Šta to znači, da je i Dolovo Velika Albanija - poručuju okupljeni na protestu i traže reakciju nadležnih.

Oni ističu da je nedopustivo da država ostane nema na ovakve pretnje i dopusti da se Albanci 20km od Beograda šetaju naoružani.

- Juče Kosovo - danas Dolovo! Čemu možemo da se nadamo, da li će nas i ovde ubijati, vaditi organe i maltretirati? Strahujemo za naše porodice i iskreno smo zabrinuti za bezbednost, jer oni na ovakav način direktno pozivaju na nasilje - zaključuju okupljeni na protestu u centru Dolova.

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi