Entoni Godfri u Beogradu
screenshoot/Twitter
Entoni Godfri u Beogradu, Foto: screenshoot/Twitter

Novi ambasador Sjedinjenih američkih država u Srbiji Entoni Godfri stigao je u Beograd, objavila je ambasada SAD na svom Tviter nalogu.

PROČITAJ JOŠ:

U poruci dobrodošlice ambasada je Godfriju i njegovoj supruzi poželela dobrodošlicu i najavila da će njihove prve ambasadorske dane deliti sa pratiocima na društvenim mrežama.

Amerika usvojila rezoluciju protiv Srbije!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 23.10.2019. 07:10 - 23.10.2019. 08:25 Predstavnički dom američkog Kongresa prvi put je jednoglasno usvojio rezoluciju o ubistvu braće Bitići, trojice američkih državljanina sa Kosova, u kojoj se, kako tvrdi prištinska Gazeta Ekspres, navodi da su ta ubistva podržana od strane države.

"Pred njima je pravo miholjsko leto i slobodan vikend za upoznavanje grada! Šta im preporučujete za upoznavanje novog doma? Njihove prve dane u Beogradu delićemo sa vama na društvenim mrežama", tvitovala je ambasada uz fotografije bračnog para Godfri snimljenim na Aerodromu "Nikola Tesla".

Iako su mu pojedini poželeli dobrodošlicu, većina je ostavila drugačije komentare.

Američka ambasada, Foto: screenshoot/Twitter

Na pitanje ambasade šta da poseti, jedan korisnik društvene mreže je poručio da treba da ode do spomenika Milice Rakić, devojčice koju su ubili NATO agresori 1999. godine.

Drugi mu je ostavio kartu srpskih kulturnih baština na Kosovu i Metohiji, verovatno kao preporuku za posete. 

BONUS VIDEO: