Spremaju se neredi na ulicama Srbije!

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, ponovo je putem sebi bliskih medija zapretio haosom na ulicama!

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Tanjug

On je izjavio da će ukoliko aktuelna vlast ne ispuni njegove uslove za izlazak na izbore, borbu nastaviti novim uličnim protestima.

- Aleksandar Vučić će od Srbije napraviti kineski magacin. Ako nema uslova za izbore naravno da nema ni izbora, pa samim tim na istima ne možemo da učestvujemo. U tom slučaju će se duboka politička kriza u kojoj se nalazimo preneti na ulice, što je opcija protiv koje se iskreno borim. Smatram da dešavanja na ulici niko ne može da kontroliše i posledice mogu da budu fatalne - rekao je Đilas.

Vladimir Orlić, Aleksandar Martinović.
Vladimir Orlić, Aleksandar Martinović., Foto: Alo!/D.R.

Potpredsednik Skupštine Srbije i narodni poslanici poručuju za „Alo!“ da je opozicionar shvatio da nema podršku građana, te da zato ponovo najavljuje nasilje na ulicama.

- Žuti tajkun Đilas je vrlo svestan da nikakvu podršku birača nema, zato on suštinski i ne želi izbore. Sumanute zahteve namerno i šalje preko svojih tajkunskih medija da bi dobio negativan odgovor, koji Đilasu treba kao opravdanje za njegove prave namere, a to je - ulično nasilje, huliganski neredi i novi pokušaj juriša na vlast, koji se plaća tuđom krvlju i tuđim glavama. Lopovska priroda tajkunskog kartela u istom je paketu sa njihovim fašističkim karakterom, postali su nerazdvojni - kazao je Vladimir Orlić, potpredsednik parlamenta.

Aleksandar Čotrić
Aleksandar Čotrić, Foto: Alo / V. Marković

Narodni tribun Aleksandar Čotrić tvrdi da Đilasa i njegove pristalice nagriza virus gubitništva, a za to nema vakcine.

- Đilas je svoju stranku doveo u slepu ulicu iz koje ne vidi drugi izlaz nego da se metodom ulice bori za vlast, upotrebom motornih testera, vešala i kamenja. Građani Srbije, međutim, ne žele povratak u kameno doba, već žele pobedu nad koronavirusom i ekonomski napredak - istakao je on.

Đorđe Milićević
Đorđe Milićević, Foto: Alo / M.Jošida

Poslanik SPS-a Đorđe Milićević je za „Alo!“ poručio da se preko ulice ne dolazi na vlast.

- Ništa drugo nisam ni očekivao od Dragana Đilasa. Niti je on nekakav lider, niti ja znam da ta njegova stranka postoji. Opozicionari ne žele dijalog sa vlašću, oni žele da od toga naprave farsu, njima nisu bitni izborni uslovi. Ni putem ulice nikada neće doći na vlast, jer svi jako dobro znamo koliko se takozvanih pristalica okuplja oko Dragana Đilasa na tim protestima. 

Sukobi u opoziciji se ne smiruju!

Stranka slobode i pravde i Pokret slobodnih građana neće se odazvati pozivu na sastanak opozicionih stranaka u utorak, o zajedničkoj platformi za dijalog o izbornim uslovima, koji su im uputile Nova stranka i SDS Borisa Tadića, preneo je jedan opozicioni portal. Kako dodaje, ni Demokratska stranka, kao ni Pokret za preokret neće učestvovati u razgovoru sa pomenutim partijama.

BONUS VIDEO

Više o sličnim temama čitajte OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: zlatan
  27/01/2021 - 08:27
  DRŽAVA MORA REAGOVATI NA VREME I NIPOŠTO OVO DOZVOLITI!
 • Korisnik: caca
  27/01/2021 - 06:29
  Ko o čemu, Đilas o neredima na ulici!!! On ništa drugo i nezna!!!
 • Korisnik: Nikola
  26/01/2021 - 21:02
  Samo nam neredi fale još u ovakvoj borbi za covidom.
 • Korisnik: Uroš
  26/01/2021 - 19:23
  To što Đilas preti praznom puškom po ko zna koji put apsolutno nije ništa oko čega bi građani trebali da brinu - niti on ima podršku za svoje ideje od strane njegovih evropskih šefova, niti podršku naroda da realizuje te pretnje i ulične nerede!
 • Korisnik: neks
  26/01/2021 - 19:05
  Na zalost u Srbiji ima i dalje ljudi koji se raduju ovakvim vestima. Verujem da im i ovaj put tako nesto nece proci.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi