Spot
Printscreen
Spot

Printscreen

Spot, Foto: Printscreen

Srpska napredna stranka objavila je novi spot kojim je želela da svim građana Srbije čestita praznike i tom prilikom pošalje svima nama jasnu i konkretnu poruku: Trud se isplati!

Takođe, SNS je ovim putem želela da stane na surovu praksu u kojoj se ismevaju svi oni koji se pošteno bore za svoju porodicu, za decu i za sve nas.

U ovom videu prikazano je kako okruženje često nema razumevanja za one koji se trude da postanu bolji i urade što bolji posao.

Situacija u spotu iz teretane ili ona iz pekare to odlično pokazuju, a na kraju i ismevanje radnika na gradilištu. Mukotrpan rad ne daje uvek instant rezultate i vrlo često je podsmeh i kritika jedino što sredina pruža, ipak to nije razlog da se odustane jer pravi uspeh i rezultati zahtevaju vreme.

Spot

Printscreen

Spot, Foto: Printscreen

- Svaki rad i trud se isplati i zato treba pozdraviti svakoga ko časno i pošteno zarađuje za život. Zato vredna i radna Srbija ima put i podršku nad onom u kojoj bi nerad i nečovecnost vladali! - glasi njihova poruka ispisana pored objavljenog spota.

 

Komentari (1)

Lane

09.01.2020 20:49

Svaka cast za spot . Jasno govori da nema mesta podsmehu. Rad je najvažniji !