Išli su kroz grad i ponižavali sve poštene i vredne ljude - Premoćna scena iz pekare trebalo bi svima da nam se ureže u pamćenje (VIDEO)

Alo.rs | vesti 2020-01-09 14:59:45 2020-01-09 14:59:45

Danas je osvanuo novi spot Srpske napredne stranke koji je nadmašio sve prethodne zbog snažne poruke koju šalje.

Printscreen

Srpska napredna stranka objavila je novi spot kojim je želela da svim građana Srbije čestita praznike i tom prilikom pošalje svima nama jasnu i konkretnu poruku: Trud se isplati!

Takođe, SNS je ovim putem želela da stane na surovu praksu u kojoj se ismevaju svi oni koji se pošteno bore za svoju porodicu, za decu i za sve nas.

U ovom videu prikazano je kako okruženje često nema razumevanja za one koji se trude da postanu bolji i urade što bolji posao.

Situacija u spotu iz teretane ili ona iz pekare to odlično pokazuju, a na kraju i ismevanje radnika na gradilištu. Mukotrpan rad ne daje uvek instant rezultate i vrlo često je podsmeh i kritika jedino što sredina pruža, ipak to nije razlog da se odustane jer pravi uspeh i rezultati zahtevaju vreme.

- Svaki rad i trud se isplati i zato treba pozdraviti svakoga ko časno i pošteno zarađuje za život. Zato vredna i radna Srbija ima put i podršku nad onom u kojoj bi nerad i nečovecnost vladali! - glasi njihova poruka ispisana pored objavljenog spota.

 

Expand player
Pogledajte više