Kolinda Grabar Kitarović
AP
Kolinda Grabar Kitarović

AP

Kolinda Grabar Kitarović, Foto: AP

* Srpski novinar i publicista Mišo Vujović

* Otvoreno pismo Kolindi Grabar Kitarović

* Progon Srba u Oluji 1995

Mišo Vujović novinar i publicista povodom proslave Oluje i ispada hrvatske predsednice na dvodnevnoj proslavi u Kninu obratio joj se otvorenim pismom. 

Vujović je poseban akcenat stavio na Kolindinu izjavu kako je htela da uzme oružje i krene u borbu protiv Srba.

Njegovo otvoreno pismo prenosimo u celosti i bez skraćivanja: 

Gospođo KITArović,

Na mrtvoga vuka i zec diže prvi deo vašeg drugog prezimena, gospođo KITArović. Tako i Vi kao NATO konkubina ovih dana ispaljujete verbalne projektile po Srbima i Srbiji. Dizao se prvi deo Vašeg drugog prezimena u poglavnikovo doba koje i danas prizivate. Znamo kako je slavno završila ta epoha hrvatske povijesti. Vaš mentalitet psa na lancu bez obzira na fiktivni suverenitet samo još više pojačava podaničko osećanje inferiornosti većeg dela hrvatskog puka. Da je to kolektivni usud dokaz ste upravo Vi, gospođo KITArović i ne sumnjam da bi Vam i crna uniforma dobro stajala.

Zaboravili ste, bez obzira što bežite sa Balkana, ali tu ste se ušančili, da se ovde vekovima igraju produžetci i da ništa još nije konačno. To što vas kroatofili iz Beogradskog kruga dvojke, zbog vikendica na vašem primorju i sitnih apanaža, informišu da je Srbija rašrafljena to je takođe u domenu prvog dela vašeg drugog prezimena.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Došlo Vam je bilo da uzmete pušku", kažete.

Vi puškomitraljez odano držite visoko podirnut poput "neuništivog" Ramba, streljajući i pomisao mirnog života za ono malo Srba na izdisaju u lijepoj Vašoj.

Vaš je omiljeni hit "Jasenovac i Gradiška stara", uz koji đuskate slušajući urlikanje Tompsona "Za dom spremni", poklič pod kojim je u NDH-a stradalo milion Srba, naroda koji vam je stvorio državne temelje 1918. godine i od vekovnih slugu načinio slobodnu naciju. I umesto da vas globi i osudi za zločine vaših regimenti i Vražjih divizija nad srpskim civilima on vas je bratski priglio darujući vam dostojanstvo, zemlju i slobodu.

Da su se Srbi kao pobednici bavili sobom, Hrvati bi dobili prvi deo Vašeg drugog prezimena, a ne teritoriju koju danas zaposedaju progoneći vekovne graničare. Dva puta su Srbi spašavali Istru i Dalmaciju. A danas bi Dalmati hteli Srbe klati i u more potapati. Zašto gospođo KITArović? Zato što Vam je kolektivna savest potopljena masovnom histerijom začinjenom koleričnim napadima frustracija kakve imaju samo otpadnici od Boga i civilizacija. Vaši fratri i dalje propovedaju pogrome i progone.

Kolinda Grabar Kitarović, operacija Oluja

Printscreen HRT

Kolinda Grabar Kitarović, operacija Oluja, Foto: Printscreen HRT

 

Superiornost i milosrđe na našim prostorima postaju opsesija čoporima malih individua bez pedegrea i povijesti. Istorija nas uči da su najponiznije sluge postajale najbrutalniji gospodari. Oni su krvlju kopali šančeve između sebe i onog što su do juče bili. Tako je i sa Vama i Vašim oslepelim podanicima u crnim košuljama čiji su se očevi i đedovi križmali bratskom krvlju okrećući leđa istoku a osramoćeno lice zapadu.

Gospođo zvučnog prezimena, još impozantnijeg imena, nastran je Vaš nagon da gonite nemoćne i iznemogle, da podržavate siledžije i kabadahije i njihovo pijano i bolesno iživljavanje nad ono malo repova jednog vrlog i časnog naroda čiji je greh bio suprotstavljanje starim simbolima mraka i novog zlosluta. Srbi u Krajini su stradali od obeležja kojima se Vi danas dičite. Oluju su osmislili američki generali uz prećutnu saglasnost rukovodstva SRJ i Srbije.

Da je kojim slučajem Vojska Jugoslavije, a morala je da interveniše, zaštitila srpski narod, vaša bi se oluja pretvorila u mećavu čije bi posledice po vas bile tragične. Zato slavite Miloševića i srpske komuniste koji su čuvali i danas bdiju nad Brozovim tekovinama. Da su pustili nesrećnog Martića da vam Lunama i Ognjevima "pozdravi" Zagreb i pola Hrvatske sa Petrove Gore dobili bi državu od prva četiri slova Vašeg drugog prezimena, gospođo KITArović. Ovako, zahvaljujući slepilu dvojice srpskih vladara, kralju Aleksandru i Slobodanu Miloševiću, Vi danas Srbima mašete prvim delom svoga drugog prezimena.

Kolinda Grabar Kitarović, operacija Oluja

Printscreen HRT

Kolinda Grabar Kitarović, operacija Oluja, Foto: Printscreen HRT

 

Osim onog pokolja protestanata u severnoj Nemačkoj gde i danas stoji natpis "Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata", Jasenovca i ovog pogroma ostavljenog i izdatog naroda, šta ste u istoriji zabeležili? Koji su to vaši civilizacijski bregovi i pobede? Sve vaše tekovine su zločinačke i genocidne.

Srebrenica, kojom mašete u pokušaju da uspostavite neku ravnotežu, jeste zločin ili izolovani incident, spakovan od vaših saveznika da se medijski pokrije vaš zločinački poduhvat i najveće etničko čišćenje u Evropi nakon Drugog svetskog rata i Adolfa Hitlera, čijim tekovinama se ogrćete. Vi ste narod bez povijesti, gospođo Kitarević. Da vam nije bilo pokatoličenih i pohrvaćenih Srba od države bi vam ostao samo prvi deo Vašeg drugog prezimena.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na kraju Vaše poruke su još jedan dokaz da je duh nacizma i ustaštva i te kako prisutan u lijepoj vašoj. Budite i dalje za dom spremni, ali zapamtite da svaka toljaga ima dva kraja. I ne veličajte pobede koje nemate. Podignite glavu sa dekoltea i zapitajte se što Vam zemlja ostaje pusta? Srbe ste proterali a autohtoni Hrvati beže iz "lijepe vaše" glavom bez obzira pošto im je pun prvi deo Vašeg drugog prezimena Vas i Vaših profesionalnih i konvertizovanih domoljuba.

 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

Komentari (2)

Bg Dex 1970

08.08.2019 16:07

Svaka čast za tekst.

jelena

08.08.2019 17:53

svaka cast, sve kako treba, od slova do slova, od činjenice do činjenice!!!