Borislav Novaković
printscreen/youtube
Borislav Novaković

printscreen/youtube

Borislav Novaković, Foto: printscreen/youtube

Po lopovluku nadaleko čuven, Bora Solunac postao je prilično nervozan zbog činjenice da je u potpunosti izguran na marginu političkog života srpske Atine, zbog čega mu osim laganja i pokušaja da izmišljotinama skrene pažnju na sebe, nije preostalo ništa drugo. Pošto ga narod više neće, čovek sa teškom kriminalnom prošlošću, u pokušaju da se vrati na političku scenu pribegava gnusnim lažima i niskim napadima na političke neistomišljenike, ali i njihove porodice ispisujući gnusnim napadima nove priloge za istoriju sopstvenog beščašća.

To što Novaković vređa Andreja Vučića samo zato što je brat njegove prave mete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i to što napada Miloša Vučevića, jer kipti od besa što više nije na mestu gradonačelnika i što više nikada neće biti, ne može nikada da zaseni sav lopovluk i kriminal koji je bio i ostao glavno obeležje žute vlasti u Novom Sadu.

Do koje mere se Novaković bahati i ponaša kao neko za koga ne važe pravila koja poštuju svi građani Srbije, svedoči i to što misli da za razliku od svih građana Srbije, ne mora da nosi ličnu kartu, iako je to zakonska obaveza, ali i to što misli da je nedodirljiv i da policija ne sme ni da ga legitimiše, kao što je hiljadu puta legitimisala aktiviste Srpske napredne stranke. A to što laže da je priveden samo svedoči o jeftinom pokušaju da od sebe napravi tobožnju žrtvu vlasti.

Naravno da mu ne uspeva, jer ga je narod odavno i prozreo i prezreo. I na kraju, da zaključimo, Novaković jeste žrtva, ali samo svoje propale politike, bahatosti, bezidejnosti i pripadništva kvazipolitičkoj grupaciji, čiji je jedini program mržnja i vređanje porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pročitajte još: