Dragan Đilas
Alo!/Marko Đoković
Dragan Đilas

Alo!/Marko Đoković

Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Đoković

Srpska napredna stranka je saopštila da ima pouzdane informacije da je jedan od lidera Saveza za promene Dragan Ðilas lično naredio razbijanje biračkih kutija i uništavanje dela izbornog materijala u opštini Lučani.

SNS takođe poručuje da ima saznanja da su za ovu akciju angažovani "brojni Ðilasovi, Obradovićevi i Jeremićevi batinaši", koji su od jutros prisutni na teritoriji opštine Lučani, a koji su došli iz različitih opština, od Čačka do Prijepolja.

"Upozoravamo javnost da ukoliko se sprovede Ðilasov kriminalni plan da će to biti najbrutalniji pokušaj poništavanja izborne volje građana koji Srbija pamti", ističe se u saopštenju.

Pročitajte još:

SNS, istovremeno, traži od nadležnih državnih organa da zaštite demokratsku izbornu proceduru, obezbede mir i red i neprikosnoveno pravo građana da se slobodnom voljom izjasne na izborima i da glasaju za koga oni žele.

Komentari (3)

Rale

16.12.2018 15:37

Fa je pravde avion iz Pristine sa teroristima Tacijem i Haradinajem sudario bi se sa jatom orlova i strmopizdio na dno okeana.

Baraninlab.

16.12.2018 19:32

Mislim da se Djilas opasno razigrao,ne hajuci na posledice po srpski narod. Ako Sebija dozvoli da preovlada Srpska ,,KOZA NOSTRA,,sa Djilasom,Jeremicem,Obradovicem i Jankovicwm,SPASA joj nema. Moraju se legalne Institucije pozabaviti ovim lopuzama,pijacanim sa propalim ,,Gluncem,,Sergejom Trifunovicem kojeme ,ocigledno ,treba medicinsja oimoc.

Anita

16.12.2018 21:15

Djilas propalitet sve unistava kao da je njegovo vlasnustvo.