SNS slavi Svetu Petku! Pogledajte kako je obeleženo! Nedimović domaćin (FOTO)

Krsna slava Srpskе naprеdnе strankе se slavi i u ostalim gradovima Srbije.

SNS slavi Svetu Petku
SNS slavi Svetu Petku, Foto: Tanjug

Srpska napredna stranka obeležava krsnu slavu partije Svetu Petku u prostorijama stranke u Ulici Palmira Toljatija u Beogradu.

Obeležavanju slave u prostorijama stranke prisustvuju najviši funkcioneri SNS-a. Poštuju se sve epidemiološke mere.

Krsna slava Srpskе naprеdnе strankе se slavi i u ostalim gradovima Srbije.

Obraćanje Nedimovića

- Trenutak u kome obeležavamo našu stranačku slavu je takav da moramo da vodimo računa, a to su život i zdravlje. Kako kažu ljudi sve dođe na svoje. Dvanaest godina od našeg osnivanja, dolazimo u situaciju da branimo naše zdravlje. Danas nas nema puno, jer zdravlje je nabitnije, bilo bi nas više. Žene kao stub svake porodice su stub SNS, to je pokazala godina iza nas, to je govorio naš predsednik. Žene su te koje prepoznaju stabilnost, sigurnost i nema sumnje da je danas sveta Petka oličenje svega toga. Da ste nam pričali prošle godine da će ovakve okolnosti da budu ove godine, verovatno bi rekli da izmišljaju - rekao je Nedimović.

- Hteo bih da se zahvalim svim ovim ljudima i sa moje leve i sa moje desne strane. Naša stranka je najodgovornija stranka, i da bude još bolja. A rezultati koji govore u prilog tome da smo ojačali, da smo postali još bolji i to sve zahvaljujući Aleksandru Vučiću. Hvala svima koji su tu, hvala svima onima koji nisu tu. Nebo je granica. Čestitao bih svim čćanovima slavu, svim građanima isto kao i predsedniku Srbije. Moramo da čuvamo zemlju, hvala svetoj Petki. Svi moramo da budemo zajedno da bi smo sačuvali našu Srbiju, i živela naša Srbija - rekao je Nedimović.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi