Srpska napredna stranka SNS Logo
sns.org.rs
Srpska napredna stranka SNS Logo

sns.org.rs

Srpska napredna stranka SNS Logo, Foto: sns.org.rs

Žal za vremenom kada su demokrate harale Srbijom, a posebno njenom severnom pokrajinom potpuno je pomutila razum sadašnjem potpredsedniku Narodne stranke.

Spominjanje Andreja Vučića kao vlasnika ogromne količine zemlje u Vojvodini bez ijednog dokaza, pokazuje patološku mržnju prema najužoj porodici Aleksandra Vučića. "Krivica" Andreja Vučića je jedino u tome što je rođeni brat predsednika Srbije.

Blaćenje Miloša Vučevića koji je prvi čovek u istoriji Srpske Atine treći put uzastopno izabran za gradonačelnika Novog Sada takođe je potpuno besmisleno i bez dokaza. Miloš Vučević je probudio „uspavanu lepoticu“, koju su prethodno Novaković i žuta banda besomučno pljačkali. Doveo je domaće i strane investitore, smanjio nezaposlenost ispod 7%, a prosečna plata u Novom Sadu je veća nego u ostalim delovima Srbije.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu ponosi se rezultatima stranke od državnog do lokalnog nivoa. Rezultati su vidljivi na svakom koraku, što Boru Solunca i kriminalce kojima je okružen najviše boli. Bori, Mariniki, Bošku i ostalom političkom talogu poručujemo da Srpska napredna stranka u borbi za boljitak građana Srbije neće zaustaviti šačica šljama kojem je jedini cilj povratak u prošlost i nastavak pljačke započete 5. oktobra 2000.godine.

Pročitajte još: