RADA ĐURIĆ ĆUTALA KAO ZALIVENA! Slobodan u emisiji uživo rekao da Srbiju vodi "monstruozni idiot", a voditeljka mu se na kraju i zahvalila! (VIDEO)

Sramotne izjave na Novoj S.

Nova S
Nova S, Foto: screenshoot

Gost kod Rade Đurić je bio kandidat za člana UO RTS Slobodan Provanović koji je zloupotrebio temu bolesne dece koja se leče donacijama da se kaže da na čelu države nalaze "monstruozni idioti" koji ne daju pare za lečenje dece.

Rada Đurić je sve to ćutke propratila, a na kraju mu se još i zahvalila i izrazila želju da ga vidi na mestu člana Upravnog odbora RTS-a.

Uzgred, mora se napomenuti da je Srbija, zahvaljujući razumevanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, među prvima na svetu 2018. godine uvela do tada najskuplju terapiju (lek Spinraza) za decu koja boluju od spinalne mišićne atrofije - bolesti od koje boluje mala Anika, Minja i Oliver a da se i u drugim državama na isti način, dakle donacijama, prikuplja novac za najnoviji lek od 2,1 milion evra.

Evo samo nekih od zemalja gde se novac skuplja putem SMS poruka za decu obolelu od ove bolesti:

.

Povezane vesti

 • Korisnik: Penzioner
  25/11/2020 - 21:59
  Rado, CRNA Rado....imas li obraza ?????
 • Korisnik: truth
  25/11/2020 - 21:02
  Meni je smesno da ljudi kao osudjuju prikupljanje sredstava za lecenje dece putem sms-a a da kao drzava to moze da uradi, a zaboravljaju da to na vrlo slican nacin prikpljaju svetske organizacije koje umesto sms-a mole ljude da kupuju njihove razglednice. A to rade i u Nemackoj, Svedskoj, Americi, Kanadi a i u siromasnim zemljama. Mene vise brine da se niko ne pita i pozove na moralnost onih lekara, klinika iz tog belog sveta kako iskreiraju da je lecenje bas za 2, 3, 5, 10, 20,..mil dolara
 • Korisnik: Nikola
  25/11/2020 - 20:10
  Kakva televizija takva voditeljka a gosti bože sačuvaj pravi i.....
 • Korisnik: Vladimir
  25/11/2020 - 19:16
  Pa ni Šapić nije branio novinarku od Ace Lukasa i niko mu ništa nije rekao. Čemu sada dušebrižništvo?
 • Korisnik: Kojadinka
  25/11/2020 - 19:13
  Nista cudno za ponasanje Rade Spiri govorenja... Posle boravka u SAD sve joj se otvorilo... Sad samo da odradi pa se vracs na RTS...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi